Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Krokops pamet UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krokops pamet UFC
Mirko Krokops Filipovičs
Foto: sherdog.com

Vakar pēc uzvaras turnīrā „UFC 99” pār Anglijas pārstāvi Mustafa Al Turku, horvātu atlētam Mirko Filipovičam vajadzēja parakstīt trīs cīņu līgumu ar UFC, taču tas to neizdarīja un aizbrauca uz Japānu, jo jau parakstījis līgumu ar DREAM.

Par šādu Mirko „Krokopa” Filipoviča rīcību bija sašutis UFC prezidents Deina Vaits, kuram bija telefoniska vienošanās ar horvātu par līguma parakstīšanu par trīs cīņu aizvadīšanu UFC. Vaits apgalvo, ka uzticējies Mirko Krokopam, taču beigu beigās izrādījies, ka juridiski viņš nemaz nevar noslēgt līgumu ar UFC, jo jau noslēdzis kontraktu uz trīs cīņām ar DREAM, par ko nav nevienam stāstījis.

„Vai tikt tā nav cūciska rīcība?! Viņš piečakarēja mani! Pirmo reizi organizācijas vēsturē es ar sportistu vienojos mutiski pa telefonu. Viņš apsolīja parakstīt līgumu uz trīs cīņām, taču izrādās, ka viņš mani ir uzmetis...,” nikns par Krokopa rīcību ir Deina Vaits.

Trīs nedēļas pirms Ķelnē notiekošā „UFC 99” Filipovičs piezvanīja Vaitam ar lūgumu atgriezties UFC, jo viņš vēlas cīnīties ar pasaules labākajiem kā Rendijs Kotjurs, Antonio Rodrigo Nogeira utt. Vaits par šādu jaunumu ļoti nopriecājās, kas nozīmētu biļešu pieprasījuma palielināšanos un tāpēc piekrita mutiskai vienošanās ar norunu, ka pēc „UFC 99” tiks noslēgts līgums.

„Viņš neturēja savu doto vārdu. Viņš runāja par godu un citām lietām. Par to, ka gatavs mirt cīņā par čempiona jostu. Viņš ne tikai Al Turkam iebakstīja acī, viņš arī man iebakstīja,” neapmierināts bija Vaits.

Izmantotie resursi:
mixfight.ru

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -2 [+] [-]

, 2009-06-15 15:28, pirms 15 gadiem
Losis! Taapat no ICEMAN Chuka buutu dabuujis pa muti vai arii no krieva Ermoljenko! Taa ka lai labaak iet atpakall uz K-1 pie sievieteem ciiniities!

  +2 [+] [-]

, 2009-06-16 09:23, pirms 15 gadiem
benkiss rakstīja: Losis! Taapat no ICEMAN Chuka buutu dabuujis pa muti vai arii no krieva Ermoljenko! Taa ka lai labaak iet atpakall uz K-1 pie sievieteem ciiniities!
losis esi tu! DREAM tev nav nekāds K-1 un crocops tāpat ir leģenda,viņam nekas nav vairs jāpierāda... ''ermoljenko'' ha ha

     [+] [-]

, 2009-06-19 13:24, pirms 15 gadiem
Krokops jau drīzumā cīkstēsies DREAM 10 ietvaros pret Mighty Mo.