Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Karvins: "Lai arī neko neredzēju, gribēju turpināt cīņu"

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Karvins: "Lai arī neko neredzēju, gribēju turpināt cīņu"
Šeins Karvins
Foto: ufc.com

Bijušais pretendents uz UFC smagā svara čempiona titulu, amerikānis Šeins Karvins, kurš pagājušo sestdien pēc punktiem piekāpās brazīlietim Junioram Dos Santosam, atzīst, ka, lai arī viņam tika salauzts deguns un viņš lāgā neredzēja, tas nevēlējās padoties un tāpēc turpināja cīņu, ziņo sherdog.com

"Jau pašā cīņas sākumā es neizskatījos pats pēc sevis. Man bija grūti kustēties un Dos Santos izmantoja šo situāciju," savā tviterī pēccīņas emocijas komentēja Karvins.

"Kad biju zemē viņš mani apbēra ar lērums sitieniem. Mēģināja atrast iespēju aizstāvēties, tāpēc tiesnesis neapstādināja cīņu. Juniors izdarīja daudz labu sitienu un ar vienu no tiem viņš salauza man degunu."

"Pēc otrā raunda sapratu cik grūti man būs turpināt. Nevarēju paelpot caur degunu un acīs pilēja asins, bet Juniors tik turpināja sist. Kad ringa tiesnesis uz brīdi apturēja cīņu, domāju, ka tās ir beigas. Daktera parādīšanās deva man pārliecību, ka mačs tiks turpināts."

"Es sapratu, ka man ir jāuzvar, jo man vajadzēja trāpīt tikai vienu reizi. Lai arī neko neredzēju, vēlējos turpināt cīņu tāpēc arī ārstam pateicu, ka turpināšu."

"Juniors tajā vakarā bija labāks par mani. Viņš ir nopelnījis cīņu par titulu. Pēc fināla gonga man nebija šaubu, kurš ir uzvarējis. Es pat tuvu nebiju uzvarai un man bija nepieciešama medicīniskā palīdzība."

Arī Juniors Dos Santos pārliecināts, ka, ja Karvinam izdotos izdarīt veiksmīgu sitienu sēriju, cīņa varēja beigties pavisam savādāk. Brazīlietis arī pārliecināts, ka Šeinam pieder spēcīgākais sitiens UFC.

"Gribēju cīņu beigt jau pirmaāa raundā, bet kā teica pats Karvins, viņam ir ļoti ciets žoklis. Domāju, ka tiesnesis izdarīja pareizu lēmumu neapstādinot cīņu. Viens Šeina sitiens pat sasniedza mani, es pilnīgi salīgojos. Viņam ir ļoti smagas rokas, domāju, ka smagākās visā UFC," par konkurentu atzinīgus vārdus izteica Dos Santos, kurs nākamo cīnu aizvadīs cīņu šova "UFC 136" ietvaros, mačā par UFC smagā svara titulu pret patreizējo čempionu Keinu Valeskēzu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-06-13 23:47, pirms 13 gadiem
......... Tak slikti metas jau no ta ufc. Vai tad nekur nenotiek nekadas cīņas muay thai vai kikboksa? sen nekas jauns nav redzets

     [+] [-]

, 2011-06-13 23:52, pirms 13 gadiem
kaspars77 rakstīja: ......... Tak slikti metas jau no ta ufc. Vai tad nekur nenotiek nekadas cīņas muay thai vai kikboksa? sen nekas jauns nav redzets
nu interesējies un raksti jaunumos, ja kaut ko atrodi.

     [+] [-]

, 2011-06-14 09:31, pirms 13 gadiem
kaspars77 rakstīja: ......... Tak slikti metas jau no ta ufc. Vai tad nekur nenotiek nekadas cīņas muay thai vai kikboksa? sen nekas jauns nav redzets
Nu bet pa lielam tā arī ir K-1 izskatās ka ir nomiris (nezinu moš GP būs, bet neviens turnīrs šogad vēl nav bijis un nevienu nesola tuvākajā laikā).
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja