Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Randlemans jūnijā atgriežas ringā pret Vaithedu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Randlemans jūnijā atgriežas ringā pret Vaithedu
Kevins Randlemans un Maiks Vaitheds
Foto: Sherdog.com

Bijušais UFC čempions smagajā svarā Kevins Randlemans (ASV) 6. jūnijā atgriežas MMA ringā ar cīņu pret Maiku Vaithedu (ASV) organizācijas Strikeforce turnīra „Lawler vs. Shields” ietvaros, kurš notiks Sentluisā (ASV).

Kopš 2005. gada trīsdesmit septiņus gadus vecais Kevins Randlemans (17-12-0), kuru bieži vajā smagas traumas, cīnījies tikai divas reizes. Pēdējo cīņu Randlemans aizvadīja pagājušā gada maijā, kad tas organizācijas Sengoku turnīra „Second Battle” ietvaros pēc punktiem pieveica Japānas pārstāvi Rijo Kavamuru (9-4-2).

Amerikānis ir divkārtējs valsts čempions brīvajās cīņās un 2004. gadā iekļauts OSU slavas zālē. Lai arī no pēdējām desmit MMA cīņām Randlemans ir uzvarējis tikai trijās, viņš var lepoties ar uzvarām pār tādām šī sporta veida zvaigznēm kā Pedro Rizo, Mirko „Krokopu” Filipoviču un Renato Sobrālu.

Savukārt Randlemana divdesmit septiņus gadus vecā pretinieka Maika Vaitheda (23-6-0) ir četrpadsmit uzvaras pēdējās piecpadsmit cīņās. Pēdējo dueli viņš aizvadīja turnīrā „M-1 Challenge event”, kad ar žņaugšanas paņēmienu jau pirmajā raundā pieveica Leo Pla (6-2-0). Vaitheda slavenākie „upuri” – Bens Rotvels, Marks Kerrs un Kristofs Sožinskis.

Izmantotie resursi:
sherdog.com