Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Antons Stepanovs cīnīsies Somijā

Jānis Pārums

Antons Stepanovs cīnīsies  Somijā
Antons Stepanovs

14. martā Somijas galvaspilsētā Helsinkos notiks svarīgas ziemeļvalstu cīņas sporta veidu profesionālās sacensības "Fight Festival - 25". Šajās sacensībās piedalīsies arī Latvijas pārstāvis Antons Stepanovs, kas cīnīsies pēc MMA (Mixed Martial Arts) noteikumiem ar 21 gadu veco somu Joni Salovāra.

Cīņa notiks svara kategorijā līdz 65 kg., un tā ilgs divus raundus pa piecām minūtēm. Šī būs abu sportistu pirmā kopīgā cīņa.

19 gadus vecais Antons Stepanovs ar cīņas sporta veidiem nodarbojas jau vairāk nekā desmit gadus, pamatā tieši pievēršoties karatē. Treniņi un gatavošanās cīņai notiek Latijas Šidokan Karatē Federācijas paspārnē, kuras otrs šobrīd zināmākais sportists Mihails Zabajevs nesen notikušajās cīņas "Fight Club Kamikadze vol.2" t/c "Mols" izcīnīja uzvaru tieši pēc MMA noteikumiem.

Antons Stepanovs iepriekš ir bijis arī Latvijas čempions pēc Šidokan karatē, Kikboksa "Wako" (Low-kick) un "Muai - Thai" WPKA noteikumiem.

Latvijas Šidokan Karatē Federācija pārstāv 1980. gadā Japānā aizsākto Šidokan karatē kustību un Pasaules Šidokan Karatē Asociāciju, kas treniņu laikā apvieno un praktizē vairākus cīņu veidus: karatē, "Thai/Kick-Boxing" un "Grappling". Organizācijas pastāvēšanas 10 gadu laikā Latvijā ar šiem sporta veidiem ir nodarbojušies vairāk kā 1000 cilvēku. Federācijas patreizējā darbība ir vērsta uz visu vecumu dalībnieku apmācību, sacensību organizēšanu un regulāru spēcīgāko sportistu atbalstīšanu Latvijas un starptautiskajās sacensībās.

Preses relīzi sagatavoja:
A. Čeksters, Latvijas Šidokan Karatē Federācijas koordinators

     [+] [-]

, 2009-03-13 11:33, pirms 15 gadiem
nereti mazajos svaros cīņas ir interesantākas un skatāmākas kā smagsvariem - mazie vienmēr sitas kā ķīniešu filmās! veiksmi!