Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Dos Santošs otrajā raundā pieveic Lūisu

Krišjānis Pundurs
Krišjānis Pundurs

Dos Santošs otrajā raundā pieveic Lūisu
Žuniors Dos Santošs. Foto: AP/Scanpix

Cīņu šova ''UFC Fight Night 146'' galvenajā cīņā uzvaru ar tehnisko nokautu izcīnīja bijušais UFC smagsvaru čempions Žuniors Dos Santošs (21-5), pieveicot Deriku Lūisu (21-7).

Brazīliešu smagā svara cīkstonis Dos Santošs [no portugāļu valodas Junior Dos Santos - aut.] aizvadīja trešo cīņu nepilna gada laikā, kamēr Lūiss astoņstūrī atgriezās pēc novembrī piedzīvotā zaudējuma UFC čempionam Danielam Kormjē (22-1).

Dos Santošs cīņas sākumā izpildīja vairākus spērienus pa pretinieka kāju, bet pirmos potenciāli ļoti bīstamos sitienus cīkstoņi izpildīja raunda vidū. Lūiss satricināja pretinieku, sitot spēcīgi un precīzi ar labo roku, taču brazīlietis atguvās un atbildēja ar lielisku spērienu pa amerikāņa ķermeni, kas pretiniekam nodarīja pamatīgu skādi.

Spēriena sekas bija redzamas arī otrajā raundā, kad Dos Santoša uzbrukumi izrādījās krietni efektīvāki. Brazīlijas pārstāvis pārliecinoši kontrolēja cīņas gaitu, pacietīgi meklēja spraugas pretinieka aizsardzībā un tās arī atrada - otrā raunda sākumā Dos Santošs, izpildot spēcīgu un precīzu sitienu, lika Lūisam saļimt uz ceļiem un aizsardzības pozīcijā apķert galvu. Brazīlietim gan tas nebija šķērslis, Dos Santošs izpildīja vēl pāris sitienus pa sabrukušo Lūisu, līdz ringa tiesnesis cīņu apturēja.

Bijušais UFC čempions Dos Santošs līdz ar to izcīnīja trešo uzvaru pēc kārtas, kamēr Lūisam tā bija otrā sakāve pēdējās divās cīņās. ''Es par neko neraizējos, kamēr vien esmu aktīvs. UFC, dodiet man cīņas! Taisnību sakot, kā gan tie čaļi, kas man ir priekšā reitingos, varētu mani pārspēt [pirms cīņas pret Lūisu Dos Santošs atradās 8. vietā UFC smagā svara divīzijas reitingā - aut.]? Viņi mani tur ir ielikuši, bet tas nekas - esmu ieradies šeit, lai atgūtu savu jostu,'' pēc cīņas teica brazīlietis.

Izmantotie resursi:
https://www.mmafighting.com

     [+] [-]

, 2019-03-13 23:14, pirms 5 gadiem
Kopš Valeskezs revanšējās Dos Santosam un divreiz tā pamatīgi pamainīja fizionomiju, viņš vairs nav bijis pat tuvu tik labam cīkstonim kāds viņš bija - gan fiziski gan morāli un to baigi var just. Tā ka neticu ka viņš varētu tikt atkārtoti pie jostas.