Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Čempioni Pens un Silva atkal uzvar

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Čempioni Pens un Silva atkal uzvar
B.J. Pens (pa kreisi) cīņā ar Keniju Florianu
Foto: sherdog.com

Šodien Filadelfijā (ASV) risinājās MMA cīņu šovs „UFC 101”, kur abās galvenajās vakara cīņās uzvarēja šī brīža čempioni. Andersons Silva ar nokautu pieveica Forestu Griffinu, savukārt B.J. Pens ar žņaugšanas paņēmienu uzvarēja Keniju Florianu.

Andersons Silva (Brazīlija) vs. Forests Griffins (ASV)

Kaut arī šī cīņa nebija izlikta kā vakara galvenais duelis, to gaidīja daudzi. Būrī tikās patreizējais UFC čempions vidējā svarā, brazīlietis Andersons Silva (25-4-0) un bijušais UFC čempions pirmajā smagajā svarā, amerikānis Forests Griffins (16-6-0).

Cīņa sākums bija tāds vienmuļš, sportisti meklēja īsto momentu, kad uzbrukt. Pirmais ofensīvu uzsāka Griffins, taču pēc Silvas izdarītā sitiena ar kāju pa celi, amerikānis bija zemē. Brazīlietis nepārgāja cīņā uz partera, bet pretēji – ļāva pretiniekam piecelties. Un atkal Forests Griffins sāka ar uzbrukumu pēc, kura otrreiz atradās uz grīdas. Un atkal Silva ļāva viņam piecelties, lai cīņu turpinātu kājās.

Lai arī iepriekšējie divi Griffina centieni nogāzt UFC čempionu neattaisnojās, tas gāja uz risku un atkal uzbruka Silvam, kurš sagaidīja amerikāni ar labo rokas sitienu pēc kura Griffins atradās nokautā. Mačs beidzās jau pirmā raunda ceturtajā minūtē.

UFC vadība ziņo, ka Andersona Silvas nākamais pretinieks būs Dens Hendersons, kurš šobrīd pēc reitingiem atrodas tieši aiz Silvas. Tikai šoreiz uz kārts tiks likta Silvam piederošā čempiona josta.

„Es vēlos cīnīties ar pašiem labākajiem! Tas, kurš ir labākais uz doto momentu ar to arī es gribu cīnīties!” pēc uzvaras pār Griffinu izteicās Andersons Silva.

B.J. Pens (ASV) vs. Kenijs Florians (ASV)

Vakara galvenajā cīņā par UFC vieglā svara titulu cīnījās divas šīs federācijas zvaigznes – titula turētājs B.J. Pens (14-5-1) un Kenijs Florians (11-4-0).

Šī cīņa bija kā saldais ēdiens visiem MMA faniem, jo cīņa ievilkās četrus raundus ik pa laikam dominējot gan vienam, gan otram sportistam. Veiksmīgāks tomēr izrādījās patreizējais čempions Pens, kurš cīņā uz partera ar žņaugšanas paņēmienu pieveica Florianu.

Šī Penam bija otrā reize, kad tas veiksmīgi aizstāvēja sev piederošo čempiona jostu. Pirmā veiksmīgā titula aizstāvība Penam bija pagājušā gada janvārī cīņā ar Džo Stīvensonu. Pens Stīvensonu pieveica otrajā raundā ar žņaugšanas paņēmienu.

„Kad šorīt pamodos, atcerējos, ka sportā esmu jau deviņus gadus! Ko pie velna es ar sevi daru? Bet tad apjēdzu, ka tas ir bijis mans sapnis kop’\s bērnības cīnīties savu fanu priekšā. Es jūs visus mīlu!” pēc uzvaras saviļņots bija B.J. Pens.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

  +2 [+] [-]

, 2009-08-12 13:05, pirms 15 gadiem
Foresta un Silvas cīņa bija vnk nožēlojama. Forests tika nokautēts kā mazs puika, nesaprotu, kas ar viņu bija noticis. Pirms šīs cīņas noskatījos visas Foresta cīņas, un nekas nekad tamlīdzīgs nebija redzēts.
Ļoti apkaunojošs zaudējums..

  +1 [+] [-]

, 2009-08-12 15:32, pirms 15 gadiem
Jā Forests neizskatījās pats pēc sevīm, lēns un neveikls, Silva vnk viņu piesmēja

  +1 [+] [-]

, 2009-08-13 09:14, pirms 15 gadiem
leizis rakstīja: Jā Forests neizskatījās pats pēc sevīm, lēns un neveikls, Silva vnk viņu piesmēja
Jā, it sevišķi tad, kad pats deva roku, lai palīdzētu piecelt