Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Bellator noskatījuši Neitu Markuardu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bellator noskatījuši Neitu Markuardu
Neits Markuards
Foto: sherdog.com

Amarikāņu MMA organizācija Bellator izrāda nopietnu interesi par nesen ar skandālu no UFC atlaisto vidējā svara diviziona vienu no līderiem Neitu Markuardu (31-10-2). Līguma parakstīšana ar Bellator nodrošinātu sportistam vietas saglabāšanu augstākajā sabiedrībā, ziņo espn.com

Bijušais UFC vidējā svara titula pretendents Markuards no UFC tika atlaists 28. jūnijā par to, ka pirms cīņu šova "UFC on Versus 4" nav varējis iziet medicīniskos testus. Tiesa, sportists noliedz, ka viņam esot bijušas kādas problēmas un viņš nepamatoti atlaists. Neits grasās pārsūdzēt lēmumu.

Kamēr perepētijas ap šo lietu vēl turpinās, nopietnu interesi par Markurdu izrādījusi Bellator, kura uzskata amerikāni par reālu kandidātu uz Bellator vidējā svara čempiona titulu.

Izskatās, ka līguma parakstīšana ar Bellator būtu vienīgais veids, lai Markuards paliktu augstākajā sabiedrībā, kur viņam pretī nāks pasaules labākie, jo UFC un Strikeforce durvis viņam uz kādu laiku būs slēgtas.
Izmantotie resursi:

Symantec™ Hosted Services
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-07-11 17:31, pirms 13 gadiem
nu, nu. savu vainu viņš atzina, viņš vienīgi saka, ka visu laiku informējis UFC un nav neko darījis aiz muguras