Layout: current: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayoutLoad (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Lesnars gatavs aizstāvēt titulu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Lesnars gatavs aizstāvēt titulu
Broks Lesnars
Foto: ufc.com

Patreizējais UFC čempions smagajā svarā Broks Lesnars apgalvo, ka šobrīd ir ļoti labā formā un, ka šo sestdien jubilejas turnīra „UFC 100” vakara galvenajā cīņā, kurā viņš tiekas ar titula pretendentu Frenku Miru, tas grasās uzvarēt.

„Es gandrīz vispār vairs necilāju svarus. Tas ir, es eju uz zāli, taču stieņu cilāšana vairs nav prioritāte. Šobrīd esmu cīkstonis, tāpēc mans mērķis ir attīstīties un izveidot no sevis daudzpusīgu cīkstoni. Esmu uzaicinājis vairākus augstas klases trenerus, lai tie palīdzētu man progresēt. Trenējos visu – cīņu, sitienus, sāpju paņēmienu pielietošanu, kā arī aizsardzību no visiem iespējamiem paņēmieniem un sitieniem. Es ticu, ka mēs cīņas laikā neko neaizmirsīsim un sasniegsim vēlamo rezultātu,” izteicās Lesnars.

Savukārt Frenka Mira treneris Kens Hans uzskata, ka Lesneram nav nekādu izredžu uz uzvaru: "Mirs ir kļuvis daudz masīvāks un izturīgāks. Viņš uzreiz nebeigs cīņu, jo spēlēsies ar Broku, taču mačs līdz tiesnešu lēmumam nenonāks!"

Atgādinām, ka Broks Lesnars (3-1-0) MMA ringā jau vienreiz ir ticies ar Frenku Miru (12-3-0). Sportistu pirmā cīņa notika pērngad februārī, tiesa toreiz ar laušanas paņēmienu uzvarēja Mirs. Sestdien Lesneram tiks dota otra iespēja, lai pieveiktu savu pāri darītāju, tikai šoreiz uz kārts vēl tiks likta viņa čempiona josta.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...