Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Rašads Evans: "Gribu pārmācīt Džonsu"

Rašads Evans: "Gribu pārmācīt Džonsu"
Rašads Evans
Foto: ufc.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Rašads Evans (16-1-1), kurš pagājušajā nedēļas nogalē uzveica citu bijušo čempionu Tito Ortizu (16-9-1), vēlas tikties ar patreizējo UFC titula īpašnieku, viņa bijušo kluba biedru Džonu Džonsu (13-1-0) un pārmācīt viņu, ziņo sherdog.com

Uzvara pār Tito Ortizu Rašadu Evansu padarīja par pretendentu Nr. 1 uz Džonam Džonsam (Džonsam 24. septembrī jāaizstāv sava josta pret Kviontonu Džeksonu - J.E.) piderošo UFC pussmagā svara čempiona jostu.

"Es vēlētos atņemt jostu tieši Džonam Džonsam, jo es patiešām ļoti vēlos sasist viņu. Viņš ir īsts neģēlis. Jā, es kļūstu nekaunīgs kameru priekšā, taču viņš savā miegainajā manierē uzskata, ka viņš ir pārāks par visiem!," uzskata Rašads Evans, kurš pirms Džons Džonss kļuva par čempionu trenējās vienā klubā.

"Es vēlos pārmācīt viņu. Ja viņš uzvarēs Džeksonu, tad es saņemšu savu iespēju."

Atgādinām, ka Evans "UFC 133" ietvaros otrajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica leģendāro Tito Ortizu, ar kuru vienreiz jau bija ticies tālajā 2007. gadā, bet tad mačs noslēdzās neizšķirti.

"UFC 133" rezukltāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Rafael NatalPaul BradleyDecision (Unanimous)35:00
2Mike Thomas BrownNam PhanDecision (Unanimous)35:00
3Johny HendricksMike PierceDecision (Split)35:00
4Ivan MenjivarNick PaceDecision (Unanimous)35:00
5Chad MendesRani YahyaDecision (Unanimous)35:00
6Alexander GustafssonMatt HamillTKO (Punches and Elbows)23:41
7Rory MacDonaldMike PyleTKO (Punches)13:54
8Constantinos PhilippouJorge RiveraDecision (Split)35:00
9Brian EbersoleDennis HallmanTKO (Elbows)14:28
10Vitor BelfortYoshihiro AkiyamaKO (Punches)11:52
11Rashad EvansTito OrtizTKO (Knee to the Body and Punches)24:48

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2011-08-08 12:01, pirms 13 gadiem
"Atgādinām, ka Evans "UFC 133" ietvaros pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzveica leģendāro Tito Ortizu"

otrajā + tas rekur tev tabulā arī rakstīts

Belforts smuki izdauzīja aziātu
, 2011-08-08 12:26, pirms 13 gadiem
Cerēju kaut kā naivi, ka Akijama izcels, bet eh. Tas galu galā ir Belforts un ja ļauj šim ieiet "vilnītī" un iejusties, tad ir kā ir.

Hemils kkā stulbi cīnījās un dabūju redzēt, iespējams, vienu no Halmana riekstiem, bet tā labas cīņas, pietiekami daudz KO (gribējās gan grandiozāk pret Ortizu). coolio.
, 2011-08-09 12:25, pirms 13 gadiem
Roriju Makdonaldu jaskatās nakotne
, 2011-08-10 09:06, pirms 13 gadiem
Es arī cerēju, ka Evans Tito izsmērēs brutālāk (baigi man viņš nepātik), bet ar celītis pa krūtīm arī bija visai iespaidīgs

Belforts labi izsmērēja Akijamu

Rorijs patiešām malacis. Viņš nākotnē parādīs daudz ko.

Hamils izskatijās tik lēnīgs un nekāds, pat žēl palika. Kā personība man viņš ļoti patīk. Un jāsaka, lai viņam dzīvē veicās, jo pēc cīņas viņš paziņoja par aiziešanu no MMA. Taču, jāsaka, ka viņa records 10-4 nemaz neliecina par kkādu baigo sagrāvi. Un divi zāģi tikai pēc kārtas. Ceru, ka tomēr viņš pārdomās un parādīsies astoņstūrī.
, 2011-08-11 10:49, pirms 13 gadiem
Rašāds izskatījā ļoti labi, ātrāks un atlētiskāks nekā pirms 14 mēnešiem, bet nu Tito nebija daudz variantu, jo viņš tomēr ir tas, kas cīnās uz emocijām un šoreiz bija pārāk maz laika, lai atsvaidzinātu galvu.
Rorijs - zvērs.
Patika, ka Ebersons dabuja 70k bonusu par to, ka tik ātri aizsūtija Halmena biksītes prom no oktagona .
Belfortam pēc frontkicka motivācijas netrūkst un viņš sāk biedēt, bet šogad jāpāņiem nav variantu visi zaudē pēc kārtas, Okami nākošais.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.
Foto: UFC
4

UFC par pretinieka sakošanu jau pēc pirmās cīņas izmet brazīliešu cīkstoni

UFC paziņojusi par sadarbības pārtraukšanu ar brazīlieti Igoru Severinu, kurš sestdien debijā otrā raunda vidū sakoda pretinieku un tika diskvalificēts.