Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Rodrigeza nakamais pretinieks - Karls Knote

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rodrigeza nakamais pretinieks - Karls Knote
Riko Rodrigezs
Foto: mmaidiot.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Riko Rodrigezs (46-11-0), kurš šobrīd aizvada vienpadsmit cīņu uzvaru sēriju, 15. jūlijā cīņu šova "Shark Fights 17: Horwich vs. Rosholt 2" ietvaros cīnīsies ar savu tautieti Karlu Knoti (19-6-0), ziņo sherdog.com

Rodrigezs pēdējo reizi dūres vicināja februārī cīņu šovā "BAMMA 5: Daley vs. Shirai". Toreiz Riko pēc punktiem pieveica bijušo UFC cīkstoni Džeimsu Maksvīniju.

Interesanti, ka bijušais UFC čempions no UFC tika atlaists 2003. gadā pēc zaudējuma Pedro Rizo un pēc aiziešanas Riko aizvadījis divdesmit deviņas cīņas, no kurā zaudējumus cietis tikai septiņās. Pie tam visi mači zaudēti tikai pēc punktiem. Rodrigezs izteicis vēlmi atgriezties UFC un, ja viņš turpinās uzvarēt, tad iespējams, ka mēs trīsdesmit trīs gadus veco Rodrigezu atkal redzēsim spēcīgāko sabiedrībā.

Beet tagad viņam stāv pretī divi nopietni pārbaudījumi - 15. jūlijā amerikānim jācīnās ar Karlu Knoti, bet 20. augustā šovā "Bellator 48" ar Setu Petruzelli.

Lai arī Knote nekad nav startēji zem kādas no vadošajām pasaules federācijām, viņš cīnījies ar ne mazums pasaulē pazīstamiem cīkstoņiem, kā arī daži ir uzvarēti. Pazīstamākie Knotes "upuri" ir bijušie UFC cīkstoņi Korijs Valmsijs un Viktors Valimaki.

Šobrīd Karls aizvada divpadsmit uzvaru sēriju. Pēdējo maču Knote aizvadīja 2010. gada decembrī, ar tehnisko nokautu uzvarot jau pieminēto Viktoru Valimaki.

Jāpiemin, ka cīņas šova "Shark Fights 17: Horwich vs. Rosholt 2" galvenais vakara mačs būs revanša cīņa starp diviem bijušajiem UFC atlētiem Metu Horviču (26-18-1) un Džeiku Rašoltu (11-3-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...