Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Rojs Džonss juniors grib debitēt MMA

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rojs Džonss juniors grib debitēt MMA
Rojs Džonss juniors
Foto:boxingbout.blogspot.com

Bijušais pasaules čempions boksā četrās svara kategorijās, amerikānis Rojs Džonss juniors pēc MMA noteikumiem ir gatavs tikties ar UFC čempionu Andersonu Silvu. Taču UFC prezidents Dana Vaits, kamēr Silvai ir kontrakts ar viņa kompāniju, nedz pēc boksa, ne pēc MMA noteikumiem šo cīņu nav gatavs pieļaut.

Sākumā Džonss ar Silvu ringā gribēja tikties pēc boksa noteikumiem, taču šī cīņa nevar notikt, kamēr brazīlietim ir līgums ar UFC.
Taču tagad bijušais četrdesmit gadus vecais boksa čempions, lai pasteidzinātu tikšanos ar Andersonu nolēmis ar brazīlieti kauties astoņstūrī (būrī) pēc MMA noteikumiem. Par šo jaunumu ļoti nopriecājās Silvas menedžeris Eds Saores, kurš gribētu redzēt šo abu izcilo sportistu dueli, cerībā, ka šī mača rīkošanai piekritīs UFC.

Taču Saoresa prieki bija īsi, jo paziņojot UFC prezidentam Danam Vaitam par šo ieceri, tas, kā arī par boksa cīņu tā arī par šo ideju bija pret. „Jūs neredzēsiet cīņu Džonss pret Silvu, kamēr man ir līgums ar Silvu,” izteicās Vaits. „Man nekas nav pret Džonsu! Es viņu mīlu kā sportistu un pats agrāk biju viņa talanta pielūdzējs, taču šie laiki ir pagājuši un viņš Silvai nav konkurents...!”

„Protams, es jau varētu uzrīkot šo cīņu, uzpūst burbuli par šo dueli un sapelnīt kaudzi naudas. Taču tā es rīkojos tad, kad mēs sākām šo biznesu un mums bija vajadzīga nauda. Tagad es vairs tā nerīkošos, jo tas varētu iedragāt MMA reputāciju. Mēs pārāk mīlam šo sporta veidu, lai rīkotu šādas tikšanās. Šis drīzāk ir K-1 un PRIDE lauciņš.”

Bez Andersona Silvas vēlēšanos tikties ringā ar Roju Džonsu junioru izteicis cits MMA speciālists Niks Diazs, kurš pārstāv Strikeforce. Bet diez vai Džonsam šis dueli būs tik pat finansiāli izdevīgs kā ar Silvu, jo Strikeforce nav tik bagāta un populāra organizācija kā UFC.

Un gadījumā, ja Džons zaudētu Diazam, šī neveiksme viņam daudz nopietnāk iedragātu reputāciju kā zaudējums UFC vidējā svara čempionam Andersonam Silvai.

Izmantotie resursi:
mixfight.ru
sherdog.com
thesweetscience.com

  +1 [+] [-]

, 2009-05-12 14:52, pirms 15 gadiem
nu kas ir ar to roju.
viss pietiek nav ko šmurguļoties
kas notiktu uz dēļiem viņam muguru salauztu