Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Ortizs pāriet uz Strikeforce

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Ortizs pāriet uz Strikeforce
Tito Ortizs
Foto: ufcmedia.com

Bijušais UFC čempions Tito Ortizs (ASV), kurš atlabis pēc muguras traumas, ir apstiprinājis, ka ir tuvu līguma parakstīšanai ar amerikāņu cīņu sporta organizāciju Strikeforce.

„Mans dakteris tikko kā pateica, ka es esmu beidzot vesels! Jūtos ļoti labi. Priecājos, ka varēšu atgriezties sportā, jo esmu gatavs uz visiem simts procentiem. Mani vairs nemoka sāpes mugurā,” izteicās Ortizs.

Savu pēdējo cīņu Tito Ortizs (15-6-1) aizvadīja vairāk kā pirms gada, kad pēc punktiem piekāpās patreizējam UFC čempionam Lioto Mačidam (15-0-0). Pēc šī mača Ortizu gaidīja muguras operācija.

„Šobrīd vedu pārrunas ar Strikeforce, kā arī ar CBS un Showtime. Ceru, ka jau oktobrī notiks mana nākamā cīņa. Mēs šobrīd strādājam pie projekta, ar kuru pat UFC nespēs sacensties,” noslēpumaini savus nākotnes plānus atklāj bijušais UFC čempions.

Izmantotie resursi:
sherdog.com

     [+] [-]

, 2009-07-09 10:07, pirms 15 gadiem
Gaidam tevi ringa

     [+] [-]

, 2009-07-10 08:15, pirms 15 gadiem
Beidzot monstrs atgriežas