Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Krokops tomēr startēs UFC?

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Krokops tomēr startēs UFC?
Mirko Krokops Filipovičs
Foto: blitzdblog.blogspot.com

Horvātu K-1 un MMA leģenda Mirko „Krokops” Filipovičs tomēr beigu beigās parakstījis līgumu ar UFC par startēšanu viņu organizācijas rīkotajās cīņās, tā ziņo horvātu interneta vietne index.hr.

Lai veiktu pārrunas par Krokopa startēšanu UFC, sportistu Horvātijā apciemoja nevis UFC prezidents Dana Vaits, kurš parasti veic pārrunas ar cīkstoņiem, bet gan pats kompānijas lielais boss Lorenco Fertitta. Vīru sarunas ilga vairāk kā divas stundas.

Spriežot pēc horvātu presē nonākošās informācijas, tad Fertitta Filipovičam esot piedāvājis ļoti labu piedāvājumu, no kura tas nav spējis atteikties. Horvāts pēc cīņas ar Mustafa Al Turku izteicās, ka viņam neapmierina ilgais cīņu gaidīšanas laiks, kas arī bijis galvenais iemesls kāpēc tas iepriekš neparakstīja līgumu ar UFC. Viņš nevēlas pus gadu gaidīt līdz nākamajam mačam un Krokops jau no paša sākuma izteicās, ka vēlas cīnīties par UFC titulu. Pēc horvātu masu medijos nonākušās informācijas var spriest, ka šobrīd šie jautājumi ir atrisināti.

Ja tomēr horvātu prese nav palaidusi „pīli” un Filipovičš startēs UFC, tad tas nozīmē, ka tiks atcelta 20. jūlijā paredzētā MMA cīņa ar Maiti Mo, kuru grasījās rīkot japāņu organizācija DREAM, ar kuru horvāts it kā bija noslēdzis trīs cīņu līgumu.

Izmantotie resursi:
sherdog.com