Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Brets Rodžers arestēts un atlaists no Strikeforce

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Brets Rodžers arestēts un atlaists no Strikeforce
Brets Rodžers
Foto: sports.yahoo.com

Viens no turnīra "Strikeforce heavyweight Grand Prix" dalībniekiem Brets Rodžers (11-3-0), kurš pēdējā cīņā zaudēja Džošam Barnetam un izkrita no turnīra, vakar arestēts par sievas piekaušanu kā arī atlaists no Strikeforce,ziņo sherdog.com

Ģimenes strīda laikā MMA smagā svara cīkstonis Brets Rodžers palaidis rokas pret sievu. Viņš sācis žņaugt sievieti līdz tā pazaudējusi samaņu. Rodžersa kundzei uz sejas konstatēti arī vairāki zilumi un nobrāzumi. Vecāku konfliktu centās izšķirt viņu atvase. Policiju izsauca cīkstoņa kaimiņi, kuri bija incidenta liecinieki, vērojot visu pa logu.

Pret Bretu celta apsūdzība par uzbrukumu sievai kā arī par bīstamām darbībām, kas varēja apdraudēt bērna veselību.

Pēc aizturēšanas Rodžers atzinās, ka ģimenes strīda laikā esot bijis piedzēries, taču sportists apgalvo, ka sieva viņam iesitusi pirmā. Šobrīd sportists atrodas aizturēšanas izolatorā, no kura var tikt atbrīvots iemaksājot 100,000 lielu drošības naudu. Taču pat drošības naudas iemaksa neļauj cīkstonim pietuvoties savai mājai tuvāk kā par trijām jūdzēm.

Ja apsūdzība tiks apstiprināta, tad Bretam Rodžersam draud reāla brīvības atņemšana uz laiku līdz pat pieciem gadiem, kā arī 10,000 dolāru liels naudas sods.

Ar to smagsvara bēdu stāsts nebeidzas. Uzzinot par Rodžersa arestu, UFC prezidents Dana Vaits preses konferencē paziņoja par Breta atlaišanu no Strikeforce.

"Brets Rodžers nekavējoties tika atlaists. Ar viņu viss ir cauri..." presei ziņoja Vaits.
Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-07-02 16:54, pirms 13 gadiem
nevarēja Bārnetu piesist, piesita vismaz sievu

     [+] [-]

, 2011-07-02 17:58, pirms 13 gadiem
1) "sportists apgalvo, ka sieva viņam iesitusi pirmā" džentelmeņa cienīgs arguments
2) vai ta' Kokeram nebūtu jāsniedz paziņojumi par strikeforce brendu?

     [+] [-]

, 2011-07-03 12:06, pirms 13 gadiem
Kokers cik zinu ir atlaists

     [+] [-]

, 2011-07-03 12:18, pirms 13 gadiem
guily rakstīja: Kokers cik zinu ir atlaists
whaaaaaaaaaaaat? pa kuru laiku?