Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Tiek atcelta Tomsona un Melendeza cīņa

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tiek atcelta Tomsona un Melendeza cīņa
Džošs Tomsons un Gilberts Melendezs
Foto: sherdog.com

Vakar treniņa laikā „Strikeforce” pasaules čempions vieglajā svarā Džošs Tomsons salauza kāju. Sakarā ar čempiona traumu, tiek atcelta 11. aprīlī paredzētā viņam piederošā titula aizstāvības cīņa ar Gilbertu Melendezu.

„Sparinga laikā apmainoties ar pretinieku sitieniem salauzu kāju. Lūzums ir virs potītes. Esmu apbēdināts par šo traumu, jo tika smagi strādāts un tagad bija pienācis laiks cīņai. Šobrīd vienīgais, ko varu pateikt – būšu atpakaļ, kad sakārtošu veselību,” savu sašutumu par gūto savainojumu izteica Tomsons.

Džošs Tomsons (16-2-0) par „Strikeforce” čempionu kļuva pagājušā gada septembrī, kad tas pēc vienbalsīga tiesnešu lēmuma pēc punktiem bija pārāks par šī brīža obligāto titula pretendentu Gilbertu Melendezu (14-2-0).

Taču pateicoties Tomsona traumai, Melendezam līdz revanša cīņai būs jāpaciešas vēl kāds laiciņš, jo ārsti paredz, ka Tomsona rehabilitācijai pēc operācijas, kuru dakteri plāno veikt rīt, vajadzēs vismaz divi, trīs mēneši.

Izmantotie resursi:
mmamania.com
sherdog.com

  +1 [+] [-]

, 2009-04-02 14:27, pirms 15 gadiem
njaa iedomaajos vinja pretinieka sajuutas, tik tuvu bija jau ciinjai, un iespeejams arii jostai, bet peekshnji viss paartruukst, trenninju programma kaa saka pa pakalju.
Bet nu veseljojies