Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:296, Did:0, useCase: 3

Gluhovs un Egle aizvadīs cīņas Austrijā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gluhovs un Egle aizvadīs cīņas Austrijā
Mārtiņš Egle
Foto: Levi

4. aprīlī Austrijas pilsētā Vīnē notiks MMA cīņu turnīrs „Ultimate cage fighters championship”, kurā piedalīsies arī Latvijas labākie smagsvari – Mārtiņš Egle (WFCA – Latvija) un Konstantīns Gluhovs (Alfa-Gym).

Šajā turnīrā kopumā startēs sešpadsmit sportistu no visas pasaules, kuri sadalīti astoņos pāros. Cīņas ritēs pēc MMA (mixed martial arts) noteikumiem, plus vēl būs atļauti sitieni ar elkoņiem, kurus drīkstēs izmantot tikai sportistiem nonākot cīņā uz partera.

Latviju „Ultimate cage fighters championship” turnīrā pārstāvēs mūsu spēcīgākie smagsvari – Mārtiņš Egle (2-4-0) un Eiropas MMA čempions „WFCA” versijā Konstantīns Gluhovs (3-3-0).

Šis turnīrs ritēs pēc „play off” principa – uzvarētājs iet tālāk. Ir arī ļoti liela iespēja, ka šajā pasākumā savā starpā varētu satikties arī abi Latvijas pārstāvji.

„Protams, negribētos, ka jau pirmajā cīņā man vajadzētu tikties ar Kostju. Taču, ja mums sanāks savā starpā kauties, plēsīsimies uz visu banku, jo sports ir sports,” izteicās Mārtiņš Egle.

Izmantotie resursi:
fightclub.lv