Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2989, Did:0, useCase: 3

Zeidlere piekāpjas pusfinālā un cīnīsies par pasaules U-23 čempionātā bronzu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Zeidlere piekāpjas pusfinālā un cīnīsies par pasaules U-23 čempionātā bronzu
Elma Zeidlere. Foto: Lauras Skujiņas cīņas sporta klubs

LETA. Latvijas sportiste Elma Zeidlere ceturtdien Albānijā pasaules U-23 čempionāta brīvajā cīņā zaudēja pusfinālā un piektdien cīnīsies par bronzu.

Zeidlere, kura startē svara kategorijā līdz 65 kilogramiem, vispirms astotdaļfinālā ar 4-0 uzvarēja kanādieti Samantu Adamsu, bet ceturtdaļfinālā ar 3-1 guva panākumu pār Ungārijas pārstāvi Karolīnu Poku. Pusfināla stadijā Zeidlere tikās ar bez karoga starējošo sportisti Aminu Tandelovu un piedzīvoja zaudējumu ar 2:6. Piektdien vakarā latviete cīnīsies par bronzu.

Martā Zeidlere izcīnīja bronzas medaļu Eiropas U-23 čempionātā brīvajā cīņā. Viņa ir pirmā Latvijas sportiste, kas izcīnījusi godalgu šajā vecuma grupā cīņā sievietēm.

Dāniels Bendiks brīvajā cīņā svara kategorijā līdz 79 kilogramiem uzvarēja vienā cīņā, bet zaudēja ceturtdaļfinālā. Savukārt Ramina Mamedova svara kategorijā līdz 59 kilogramiem astotdaļfinālā uzvarēja rumānieti Anu Mariju Puju, bet ceturtdaļfinālā piekāpās Senai Nagamoto no Japānas. Nagamoto vēlāk sasniedza finālu, kas ļāva Mamedovai piedalīties gandarījuma turnīrā, taču viņa pirmajā cīņā ar 1-6 piekāpās neitrālai sportistei Nadjai Bulanajai, neturpinot cīņu par bronzas godalgu.

Meistarsacīkstes Albānijas galvaspilsētā Tirānā norisināsies līdz 29. oktobrim.