Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2989, Did:0, useCase: 3

Mamedovai zaudējums U-23 pasaules čempionātā brīvajā cīņā

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Mamedovai zaudējums U-23 pasaules čempionātā brīvajā cīņā
Ramina Mamedova. Foto: Latvijas Sporta Cīņas federācija

LETA. Latvijas sportiste Ramina Mamedova ceturtdien Albānijā piedzīvoja zaudējumu pasaules U-23 čempionāta brīvajā cīņā gandarījuma turnīrā.

Mamedova, kura startē svara kategorijā līdz 59 kilogramiem, gandarījuma turnīra cīņā pēc punktiem ar 1-6 piekāpās neitrālai sportistei Nadjai Bulanajai. Uzvara šajā duelī ļautu cīnīties par bronzas godalgu.

Sacensību pirmajā kārtā jeb astotdaļfinālā ar Mamedovauzvarēja rumānieti Anu Mariju Puju, bet ceturtdaļfinālā piekāpās Senai Nagamoto no Japānas. Nagamoto vēlāk sasniedza finālu, kas ļāva Mamedovai piedalīties gandarījuma turnīrā cīņā par bronzu.

Šodien čempionātu uzsāks arī Elma Zeidlere, kura startēs svara kategorijā līdz 65 kilogramiem. Latvijas sportistes pirmā pretiniece būs Samanta Adamsa no Kanādas.

Dāniels Bendiks brīvajā cīņā svara kategorijā līdz 79 kilogramiem arī uzvarēja vienā cīņā, bet zaudēja ceturtdaļfinālā.

Meistarsacīkstes Albānijas galvaspilsētā Tirānā norisināsies līdz 29. oktobrim.