Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2989, Did:0, useCase: 3

Mamedova traumas dēļ nepiedalās pasaules U23 čempionāta bronzas cīņā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Mamedova traumas dēļ nepiedalās pasaules U23 čempionāta bronzas cīņā
Ramina Mamedova zilajā tērpā. Foto: United World Wrestling.

LETA. Latvijas pārstāve Ramina Mamedova ceturtdien Spānijā pasaules U-23 čempionātā brīvajā cīņā pēc savainojuma gūšanas bija spiesta atteikties no cīņas par bronzas godalgu.

Mamedova, kura startē svara kategorijā līdz 59 kilogramiem, guva savainojumu un nevarēja piedalīties cīņā par bronzu ar Indijas sportisti Mansi Mansi, ierindojoties dalītā piektajā vietā.

Jau ziņots, ka kvalifikācijas kārtā Mamedova ātri uz lāpstiņām noguldīja spānieti Mariju Diasu, bet otrajā cīņā viņa 46 sekundēs pieveica ungārieti Nikoletu Sabo, arī piespiežot pretinieces plecus pie paklāja.

Ceturtdaļfinālā Mamedova ar 8:5 uzvarēja turcieti Ebru Dabaši, bet pusfinālā ar 2:8 zaudēja polietei Magdalēnai Uršulai Glodekai.

Šajās meistarsacīkstēs Latviju pārstāvēs arī brīvā stila cīkstoņi Ivars Samušonoks un Osmans Dzaseževs, bet Elma Zeidlere traumas dēļ nepiedalīsies.

Izmantotie resursi:
LETA