Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:2989, Did:0, useCase: 3

Antipovai zaudējums Eiropas U23 čempionāta brīvajā cīņā gandarījuma kārtā

Kristiāns Dilāns
Kristiāns Dilāns

Antipovai zaudējums Eiropas U23 čempionāta brīvajā cīņā gandarījuma kārtā
Elīna Ziediņa (no labās), Alīna Aleksandra Antipova un trenere Laura Skujiņa. Foto: Latvijas Cīņas federācija

LETA. Latvijas cīkstone Alīna Aleksandra Antipova piektdien Bukarestē cieta zaudējumu Eiropas U-23 čempionāta brīvajā cīņā gandarījuma kārtā.

Antipova, kura startē svara kategorijā līdz 62 kilogramiem, gandarījuma cīņā ar 0:4 piekāpās Itālijas cīkstonei Elenai Espozito, kura cīnīsies par bronzas medaļu.

Jau ziņots, ka pirmajā cīņā jeb ceturtdaļfinālā Antipova ar 0:7 atzina francūzietes Amelīnas Duarē pārākumu. Francūzietei sasniedzot finālu, Antipovai bija iespēja startēt gandarījuma sacensībās.

Piektdien par bronzas medaļu cīnīsies Elma Zeidlere, kura svara kategorijā līdz 65 kilogramiem tiksies ar Turcijas sportisti Bušru Efi.

Pirmajā cīņā latviete ar 10:0 sagrāva serbieti Mašu Peroviču, ceturtdaļfinālā ar 3:1 guva virsroku pār Olhu Maslovsku no Slovākijas, bet pusfinālā ar 2:3 piekāpās rumānietei Aminai Roksanai Kapezanai.

Zeidlere un Antipova ir vienīgās Latvijas pārstāves šajā čempionātā un abas savas prasmes pilnveido Lauras Skujiņas cīņas sporta klubā.

Izmantotie resursi:
LETA