Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Alisters Overīms UFC debitē ar pārliecinošu uzvaru pār Broku Lesnaru

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Alisters Overīms UFC debitē ar pārliecinošu uzvaru pār Broku Lesnaru
Alisters Overīms (pa labi) dauza Broku Lesnaru
Foto: ufc.com

Vakar šova „UFC 141” vakara galvenajā cīņā uzvaru izcīnīja bijušais Strikeforce un DREAM smagā svara čempions Alisters Overīms (36-11-0), kurš savā debijas mačā UFC jau pirmajā raundā ar tehnisko nokautu uzvarēja bijušo UFC čempionu Broku Lesnaru (5-3-0).

Šā gada jūnijā Alisteru Overīmu atbrīvoja no Strikeforce rindām, pie reizes arī atņemot viņam piederošo Strikeforce smagā svara titulu. Pēc ilgām pārrunām holandiešu smagsvars, kurš pērngad vienā gadā savāca uzreiz trīs pasaules vadošo organizāciju čempiona jostas – Strikeforce, K-1 un DREAM, noslēdza līgumu ar UFC un jau debijas cīņā ieguva tiesības ar bijušo čempionu Broku Lesnaru dalīt vietu, kurš nākamais stāsies pretī patreizējam UFC čempionam Junioram dos Santosam.

Bukmeikeru un daudzu ekspertu prognozes bija diezgan piesardzīgas uz Alistera Overīma uzvaru, viņi vairāk lika uz bijušo UFC smagā svara čempionu Broku Lesnaru.

Taču Overīms pierādīja, ka ne pa velti 2010. gadā ap viņa vidukli vijās trīs vadošo organizāciju jostas, trūkst tikai UFC čempiona tituls.

Alisters kā ierasts daudz strādāja ar ceļiem un neļāva Brokam pāriet cīņā parterā. Vienā no epizodēm Lesnars izlaida spēcīgu sitienu ar kāju aknu rajonā un atradās uz ringa dēļiem. Overīmam tikai atlika piebeigt zemē guļošo bijušo čempionu. Tiesnesis iejaucās 120 kg smagā amerikāņa sišanā un apstādināja cīņu pirmā raunda trešajā minūtē.

„Pats smieklīgākais ir tas, ka es jau pirms tam jau prognozēju cīņas iznākumu. Es izteicos, ka sākumā izdarīšu tā, pēc tam tā un piebeigšu viņu ar spērienu korpusā. Nezinu vai tā bija veiksme vai stratēģija, bet tas viss izvērtās par labu man un esmu laimīgs par to,” pēc cīņas savos komentāros dalījās Alisters Overīms.

„Lesnars ilgi nebija cīnījies... Viņš bija gatavojies tikai uz pāriešanu parterā, savukārt es biju gatavs jebkam ko viņš būs sagatavojis priekš manis.”

Nākamo cīņu Overīms aizvadīs pret patreizējo UFC smagā svara čempionu, divdesmit septiņus gadus veco brazīlieti Junioru dos Santosu.

„Juniors dos Santos daudz savādāks cīkstonis par Lesnaru. Viņa cīņas plāns būs daudz savādāks. Abi šie sportisti ir ļoti agresīvi un man arī patīk būt agresīvam. Man patīk dominēt. Nepatīk pāriet parterā un gaidīt. Dažreiz tas jādara, taču es dodu priekšroku stāties pretiniekam pretī un sasist viņu lupatās,” savu viedokli pauda nīderlandiešu smagsvars.

„UFC 141” cīņu rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1Diego NunesManny GamburyanDecision (Unanimous)35:00
2Jacob VolkmannEfrain EscuderoDecision (Unanimous)35:00
3Dong Hyun KimSean PiersonDecision (Unanimous)35:00
4Danny CastilloAnthony NjokuaniDecision (Split)35:00
5Ross PearsonJunior AssuncaoDecision (Unanimous)35:00
6Jim HettesNam PhanDecision (Unanimous)35:00
7Alexander GustafssonVladimir MatyushenkoTKO (Punches)12:13
8Johny HendricksJon FitchKO (Punch)10:12
9Nate DiazDonald CerroneDecision (Unanimous)35:00
10Alistair OvereemBrock LesnarTKO (Kick to the Body and Punches)12:26

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-12-31 14:05, pirms 12 gadiem
Patiešām pārliecinošs Overīma sniegums. Lesnars laikā beidz karjeru, jo pēc visām viņa operācijām viņš nav tāds kā agrāk. Ļoti patika Hendricka nokauts un Neita Diaza sniegums. Nevaru sagaidīt Overīmu pret Dos Santosu.

     [+] [-]

, 2011-12-31 14:16, pirms 12 gadiem
Hendricka ciņā vienkārši skatoties pie sevis nodomāju WTF ! Na** tik ātri
Diaza prasmes bokssā ciņā spilgti atrādija, Seroni kaut kā neīsti nebija savā ādā

Lesnars nau Stand -up fighters Gribēju lai paņem, bet ja stāv pretī tāds ``Tanks`` kam sitiens ir kā Zirgam , tad ko tu nebrīnīties ka Lesnaram vel ribas kādas ir lauztas

  +3 [+] [-]

, 2011-12-31 15:17, pirms 12 gadiem

     [+] [-]

, 2011-12-31 17:15, pirms 12 gadiem
Kopš kura laika ufc cīņas var skatīties youtube?

  +1 [+] [-]

, 2011-12-31 19:16, pirms 12 gadiem
Džeroms rakstīja: Kopš kura laika ufc cīņas var skatīties youtube?
Tūlīt viņa tiks izņemta

     [+] [-]

, 2011-12-31 21:11, pirms 12 gadiem
Seronī performance galīgi nepatika. kkas amizants no viņa puses.