Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Oficiāli: Andersons Silva 2015. gada sākumā cīnīsies ar Niku Diazu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Oficiāli: Andersons Silva 2015. gada sākumā cīnīsies ar Niku Diazu
Andersons Silva (no kreisās) un Niks Diazs
Foto: foxsports.com

Oficiāli apstiprināta divu MMA augstākā kaluma zvaigzņu bijušā UFC vidējā svara čempiona Andersona Silvas (33-6-0) un bijušā Strikeforce puvidējā svara čempiona Nika Diaza (26-9-0) cīņa. Šis supermačs notiks 2015. gada 31. janvārī Lasvegasā cīņu šova „UFC 183” ietvaros.

Bijušais UFC vidējā svara čempions Andersons Silva, kuru ļoti daudzi uzskata par pasaules visu laiku labāko MMA cīkstoni, cīņu apritē atgriezīsies pēc diviem zaudējumiem pret Krisu Veidmanu (12-0-0) un smaga kājas lūzuma.

Trīsdesmit deviņus gadus vecā brazīlieša veselība ir kārtībā, kāja sadziedēta un viņš atgriezies pie treniņiem. Beidzot parasta trenēšanās ieguvusi jēgu un Silva var gatavoties supercīņai pret Niku Diazu.

Jāatzīmē, ka Andersons pēdējo cīņu aizvadīja pērnā gada decembrī, piekāpjoties jau pieminētajam Veidmanam, zaudējot cerības atgūt savu UFC čempiona jostu, kura viņam piederēja septiņus gadus.

„Visu laiku labākais cīkstonis Andersons Silva atgriežas! Ārsts atļauj viņam cīnīties,” lielisko ziņu par Silvas atgriešanos pirmais publiskoja UFC prezidents Dana Vaits. „Cīņa ar Niku Diazu ir mačs ko gaidīja un prasīja fani. Divkauju Silva – Diazs notiks 31. janvārī Lasvegasā un būs pasākuma galvenais mačs.”

Arī trīsdesmit gadus vecais bijušais organizāciju Strikeforce un WEC pusvidējā svara čempions Niks Diazs pēdējo reizi manīts pērngad un viņa statistikā pēdējās divās cīņās ierakstīti zaudējumi.

Pēdējās divās divkaujās viņš cīnījās par UFC čempiona jostām, bet abās piedzīvojis zaudējumus pēc punktiem. Vispirms viņš atzina Karlosa Kondita (29-8-0) pārākumu, bet pēc tam zaudēja Džordžam Santpjēram (25-2-0).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2014-08-01 15:18, pirms 10 gadiem
Abiem shii vareetu buut arii kritiskaa ciinja, Vaitam nepatiik 3 zaudeejumu seerija un vienam no vinjiem taa visticamaakais arii buus, tai pashaa laikaa uzvareetaajs atkal buus ljoti tuvu titula ciinjai, vai vimaz ciinjai ar kaadu no TOP5

     [+] [-]

, 2014-08-02 00:00, pirms 10 gadiem
Es saprotu Silvu, kurš negrib aiziet tik nesmuki ar 2 zaudētām cīņām, bet man šķiet, ka līdzjutēju acīs viņš jau ir kā viens no labākajiem bijušajiem faiteriem.

     [+] [-]

, 2014-08-02 22:12, pirms 10 gadiem
Valents rakstīja: Abiem shii vareetu buut arii kritiskaa ciinja, Vaitam nepatiik 3 zaudeejumu seerija un vienam no vinjiem taa visticamaakais arii buus, tai pashaa laikaa uzvareetaajs atkal buus ljoti tuvu titula ciinjai, vai vimaz ciinjai ar kaadu no TOP5
nu tak nelaidīs dominantāko čempi vēsturē prom ar trim zaudējumiem. tak Ortizu, cik ilgi noturēja, lai gan nebija nekādas jēgas baigās. un Diazam fanu daudz tāpēc arī savā ziņā zelta govs.

šaubos vai Silvam pēc šī būs cīņa ar kādu no TOP 5, vairāk Diaza uzvara būtu iespaidīgāka, bet arī jāskatās kā pati cīņa izvērsīsies. Ja Diazs zaudēs (kas ir visticamākais scenārijs), es gribētu viņu redzēt pret Metu Braunu.

     [+] [-]

, 2014-08-05 12:05, pirms 10 gadiem
Brauns pret Diazu būtu laba vārdu apmaiņa Octagonā...