Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Gilberts Aivels nokautē Hjūstonu Aleksanderu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Gilberts Aivels nokautē Hjūstonu Aleksanderu
Gilberts Aivels (pa labi) cīņā ar Hjūstonu Aleksanderu
Foto: sherdog.com

Otro uzvaru pussmagajā svara kategorijā vakar šova „RFA 2 - Yvel vs. Alexander” ietvaros izcīnījis bijušais UFC smagsvars no Nīderlandes Gilberts Aivels (38-16-1), kurš pirmajā raundā nokautēja citu bijušo UFC cīkstoni, amerikāni Hjūstonu Aleksanderu (13-8-0).

Cīņa iesākās diezgan vienmuļi. No malas pieredzējušo sportistu duelis izskatījās pēc viegla sparinga. Abi ik pa laikam dažas reizes uzsita, taču ne viena, ne otra atlēta raidītie sitieni nesasniedza mērķi. Pēc gandrīz trīs minūšu mīcīšanās Gilberts Aivels beidzot izdarīja spēcīgu sitienu ar roku, kas sasniedza mērķi – Hjūstons Aleksanders sagrīļojās. Vēl viens sitiens un amerikānis bija uz ringa dēļiem.

Šis bijušajam smagsvaram Aivelam bija tikai otrais mačs pussmagā svara divīzijā, kā arī otrā uzvara. Protams, Gilberts Aivels komentārus neprasa – viņš uzvarējis tādus vīrus kā Pedro Rizo, Gerijs Gūdridžs, Mihāls Kita, Velentīns Overīms, Čeiks Kongo, Bobs Šraibers, Semijs Šīlts u.c., taču pēc trim zaudējumiem pēc kārtas viņš tika atlaists no UFC, pēc kā sportists nolēma savus spoēkus izmēģināt vienu svara kategoriju zemāk.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...