Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Egle tomēr cīnīsies pret Kutkaiti

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Egle tomēr cīnīsies pret Kutkaiti
Mārtiņš Egle
Foto: Edgars Brazdauskis

MMA cīņu šovā „Cage fight WFCA vol.3”, kurš notiks 12. decembrī viesnīcā „Reval Hotel Latvija” traumas dēļ nepiedalīsies Eiropas MMA čempions Sergejs Malsabojevs (Lietuva), kuram vajadzēja cīnīties ar Mārtiņu Egli. Maslabojevu aizvietos viņa tautietis Rimdaugas Kutkaitis.

Smagsvaru Mārtiņa Egles (6-6-0) un Rimdauga Kutkaiša (8-11-0) duelis ritēs pēc cīņas formulas: trīs raundi pa trim minūtēm.

Mārtiņš Egle Latvijas reitingos smagajā svarā (virs 96 kg) ieņem otro pozīciju aiz reitingu līdera Eiropas MMA čempiona Konstantīna Gluhuva. Arī Austrijā un Somijā Egle ir ierindots starp „Elites” cīkstoņiem.

Jāpiebilst, ka Mārtiņš savu pagaidām pēdējo cīņu aizvadīja šī gada oktobrī, vieglā cīņā pieveicot Tomasu Vaicickas. Tiesa, Eglem nesen bija paredzēta arī cīņa ar bijušo UFC cīkstoni Mario Neto, taču tā tika atcelta pretinieka traumas dēļ.

Savukārt Kutkaitis ir Lietuvas čempions karatē un šobrīd skaitās viens Lietuvas labākajiem MMA cīkstoņiem. Viņš nesen piedalījās četru vīru turnīrā par Lietuvas MMA čempiona jostu, pusfinālā pieveicot Arunas Andriuskēviču, bet finālā piekāpās Lietuvas smagsvaru pirmajam numuram Sergejam Maslabojevam. Viņš tāpat kā Maslabojevs trenējās un dzīvo Anglijā.

Atgādinām, ka Kutkaitis ir pieveicis Austrijas spēcīgāko MMA smagā svara cīkstoni Gariju Tureku, sagādājot viņam pagaidām vienīgo zaudējumu. Savukārt Tureks ir uzvarējis Mārtiņu Egli.

Izmantotie resursi:
fightclub.lv
sherdog.com