Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Džens Pulvers noslēdz līgumu ar CWFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Džens Pulvers noslēdz līgumu ar CWFC
Džens Pulvers
Foto: bleacherreport.com

Britu organizācija CWFC (Cage Warriors Fightiting Championship) savam cīkstoņu pulciņam pievienojusi bijušo UFC vieglā svara čempionu , trīsdesmit septiņus gadus veco amerikāni Dženu Pulveru (25-16-1), kura debija organizācijas rindās notiks 2. jūnijā Dublinā (Īrijā), ziņo cagewarriors.com

Vašingtonā (ASV) dzīvojošais Džens Pulvers ir pirmais, kurš sev ap vidukli kāris UFC vieglā svara čempiona jostu. Par čempionu viņš kļuva 2001. gadā uzvarot Kaolu Uno. Pēc tam viņš aizvadīja divas veiksmīgas titula aizstāvības cīņas un 2002. gada janvārī neuzvarēts pameta UFC. Pēc četriem gadiem viņš atgriezās UFC un aizvadīja divas cīņas, kurās abās cieta neveiksmes un atkal bija spiests atstāt organizācijas rindas. Pēc aiziešanas no UFC viņš parakstīja līgumu ar WEC.

Pulvers, kurš pārstāvējis tādas organizācijas kā PRIDE, UFC un WEC, karjeras laikā izcīnījis spožas uzvaras pār tādām slavenībām kā B.J. Pens, Kaols Uno, Kolu Eskovedo, Denisu Helmanu, Robu Emersonu, Džo Stīvensonu u.c.

Tiesa, pēdējā laikā bijušajam čempionam Pulveram neiet diez ko spoži – viņš klejo no vienas organizācijas uz otru un pēdējās piecās cīņās viņš uzvarējis tikai trīs reizes.

„Džens Pulvers ir šā sporta veida leģenda un mēs esam priecīgi, ka viņu esam paņēmuši uz mūsu klāja,” prieku par līguma noslēgšanu neslēpj CWFC direktors Grehams Boilans.

Arī Pulvers, kurš CWFC rindās debitēs 2. jūnijā Dublinā šovā „Cage Warriors 47” arī bija priecīgs par jauno darba vietu: „Esmu ļoti saviļņots strādāt kopā ar Grehemu un būt daļa no Cage Warriors.”

„Es skatos uz priekšu, tāpēc mana parādīšanās internacionālā mērogā būs cita vērtība. Es plānoju parādīt visai pasaulei kāpēc es biju pasaules čempions un kāpēc es tāds būšu atkal,” ar ārzemju masu medijiem dalījās Džens Pulvers.

Izmantotie resursi:
Cage Warriors
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...