Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Rašads Evans: „Vēlos atgūt savu jostu!”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Rašads Evans: „Vēlos atgūt savu jostu!”
Rašads Evans
Foto: Sherdog.com

Bijušais UFC pussmagā svara čempions Rašads Evans (17-1-1), kurš pagājušajā nedēļas nogalē pieveica Filu Deivisu (9-1-0) un izcīnīja tiesības cīnīties ar patreizējo titula turētāju Džonu Džonsu (15-1-0), uzskata, ka viņam ir zināmas sava bijušā kluba biedra vājās vietas un viņš cer atgūt kādreiz sev piederošo UFC čempiona jostu.

„Ar nepacietību gaidu, kad mūsu konfliktu vēsture paliks pagātnē, un, kas pats galvenais – vēlos atgūt savu jostu,” nākotnes plānos dalījās Rašads Evans, kurš savas čempiona pilnvaras nolika 2009. gadā mačā ar Lioto Mačidu.

„Jūtu, ka varu uzvarēt Džonu Džonsu. Redzu jomas viņa iemaņās, kuras varu izmantot savā labā. Esmu pārliecināts, ka cīņa būs lieliska. Mēs labi pazīstam viens otra vājās un stiprās puses. Tā kā mēs savā starpā esam kāvušies nevienu reizi vien – es nebaidos no viņa auras. Es zinu Džonsa būtību. Atceros viņu vēl no tiem laikiem, kas viņš uzdeva līdzīgus jautājumus kā: „Hei, pastāsti kādas ir sajūtas, kad visi grib nobildēties ar tevi?” Es uz viņu skatos ar nedaudz savādākām acīm kā citi.”

„Džonsa progress ir acīm redzams, taču tajā pašā laikā palikušas fundimentālas detaļas, kuras nekur nav pazudušas. Ir dažas Džona Džonsa puses, kuras kā es redzu ir palikušas tādas kādas viņas bija arī iepriekš. Kad pienāks brīdis mums iesoļot būrī, esmu pārliecināts, ka ieraudzīšu pazīstamas kustības un uzvedību, kuras nav iespējams cilvēkā izmainīt.”

Atgādinām, ka Džona Džonsa un Rašada Evansa duelis par Džonsam piederošo UFC pussmagā svara čempiona titulu notiks 21. aprīlī un šī cīņa ieņems šova „UFC 145” vakara galvenā mača vietu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2012-01-30 14:36, pirms 12 gadiem
Evans cīnās no aizsargāšanās pozīcijām - pa lielam pret Džounsu viņam ir tikai viena iespēja: noķert ar ļoti veiksmīgu pretsitienu, bet es savu naudu uz to neliktu

     [+] [-]

, 2012-01-30 22:04, pirms 12 gadiem
Evans saka ka ta ir viņs grib savu jostu atpakaļ intresanti ka to pashu saka- Rua,Rampage,Machida,Grifins pagaidam tas nevienam izdevies

     [+] [-]

, 2012-01-31 10:30, pirms 12 gadiem
Būtu dīvaini, ja viņš teiktu - vēlos tikai titula cīņu, bet jostu man nevajag, tāpat skaidrs, ka zaudēšu.

     [+] [-]

, 2012-01-31 17:11, pirms 12 gadiem
evans ir speeciigs,bet neuzskatu,ka sijaa svaraa dzonam dzonsam ir konkurentu,vismaz pagaidam,taadus neredzu

     [+] [-]

, 2012-01-31 18:12, pirms 12 gadiem
vienīgais konkurents ir Vladimirs Matyushenko, viņam pirmajā reizē tikai nepaveicās

     [+] [-]

, 2012-01-31 22:32, pirms 12 gadiem
Es neredzu lietu kur Evans ir labaks par Džonsu.Gan jau Džons uzvares UD