Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Satoši Iši: „Jemeļjaņenko ir vairāk ko zaudēt...”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Satoši Iši: „Jemeļjaņenko ir vairāk ko zaudēt...”
Satoši Iši (pa labi) kopā ar bijušo UFC čempionu Broku Lesnaru
Foto: watchkalibrun.com

2008. gada Pekinas Olimpisko spēļu zelta medaļas ieguvējs džudo, japānis Satoši Iši (4-1-1), kuram vecgada vakara šovā „DREAM- Fight For Japan: Genki Desu Ka Omisoka 2011” pēc MMA noteikumiem jātiekas ar šā sporta veida leģendu Fjodoru Jemeļjaņenko (32-4-0), pārliecināts, ka viņam ir ļoti lielas iespējas uzveikt slaveno krievu.

Ir palikušas tikai divas dienas pirms vecgada šova „Fight For Japan: Genki Desu Ka Omisoka 2011”, kad vakara galvenajā duelī Pekinas Olimpisko spēļu medaļniekam Satoši Iši pretī stāsies viņa MMA karjeras lielākais izaicinājums – Fjodors Jemeļjaņenko. Lielākā daļa fanu dod mazas izredzes japānim uz uzvaru, kaut vai tāpēc, ka Iši šī būs tikai septītā profesionālā cīņa, savukārt Jemeļjaņenko aiz muguras trīsdesmit seši MMA mači.

Neskatoties uz to, divdesmit piecus gadus vecā Satoši Iši pieņemtie lēmumi sportā viņam nesuši augļus. Džudists no Japānas pārcēlies uz ASV, kur sitienu tehniku apgūst pie leģendārā Mui-tai trenera Eda Baklija, kā arī japānis apmeklē daudzas slavenas MMA zāles.

Cīņa ar Fjodoru priekš Iši varētu būt liels atspēriena solis viņa turpmākai karjerai, kurš izvirzījis sev mērķi kļūt par vienu no izcilākajiem MMA cīkstoņiem. Šī ir iespēja, ko titulētais džudists diez vai gribēs laist vaļā no rokām, pie tam cīņa ar Jemeļjaņenko notiks viņa dzimtenē – Japānā.

„Neteikšu, ka man ir reāla priekšrocība cīņā ar Fjodoru, taču uzvarēt es varu. Jemeļjaņenko ir leģenda! Šis cilvēks ringā saskāries ar visiem cīņas stiliem. Taču es esmu pārliecināts savos spēkos. Jūtu, ka mans džudo šajā duelī nospēlēs lielu lomu,” pārliecināts ir Satoši Iši.

„Mani neuztrauc, ka mani neviens neuzskata par šīs cīņas favorītu. Mazāk spiediena. Tieši otrādi – viņam ir ko zaudēt…”

„Ja Fjodors izdomās ieiet klinčā, domāju, ka man ir vajadzīgās iemaņas, lai uzvarētu. Jemeļjaņenko šajā sportā ir ilgu laiku un viņš ir kāvies ar visiem. Es cienu viņa sasniegumus, jo viņš ir mans piemērs sportā. Man tas ir liels gods cīnīties ar Fjodoru. Pēc trijiem zaudējumiem Jemeļjaņenko ir kļuvis piesardzīgāks, to varēja redzēt cīņā ar Džefu Monsonu.”

Iši pārliecināts, ka ar viņa lielākā priekšrocība ir mājas sienas un viņa tautiešu atbalsts: „Japāņu fanu atbalsts man nozīmē visu. Viņi mani atbalstīja džudo karjeras laikā no paša sākuma un līdz pat 2008. gadam, kad kļuvu par Olimpisko čempionu. Kā japāņu cīkstonis saviem faniem Japānā un visā pasaulē gribu dot iemeslu lepoties ar mani.”

„Fight For Japan: Genki Desu Ka Omisoka 2011” cīņu pāri

Fedor Emelianenko vs. Satoshi Ishii
Shinya Aoki vs. Satoru Kitaoka
Hiroyuki Takaya vs. Takeshi Inoue
Masakazu Imanari vs. Antonio Banuelos
Bibiano Fernandes vs. Rodolfo Marques
Hideo Tokoro vs. Yusup Saadulaev

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...
UFC News and MMA News, UFC Rumors, Rankings,...

     [+] [-]

, 2011-12-31 02:33, pirms 12 gadiem
sauss,zaudes 100 punkti

     [+] [-]

, 2011-12-31 10:42, pirms 12 gadiem
ipasi daudz ceribas nav japanim