Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Overīmam atceļas cīņa ar Silvu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Overīmam atceļas cīņa ar Silvu
Valentīns Overīms
Foto: mmazone.nl

Treniņā traumu guvis holandiešu sportists Velentīns Overīms, kas nozīmē, ka MMA meistaram decembrī atceļas debija amerikāņu organizācijā Strikeforce pret vienu no šīs organizācijas spēcīgākajiem atlētiem Antonio Silvu (Brazīlija), ziņo sherdog.com

Strikeforce smagā svara čempiona Alistera Overīma vecākajam brālim Valentīnam Strikeforce vajadzēja debitēt 4. decembrī cīņu šovā Strikeforce: "Henderson vs. Babalu II". Taču Valentīna traumas dēļ cīņa ar Antonio Silvu ir jāatceļ.
Pagaidām vēl nav skaidri zināms vai Silvam tiks piemeklēts cits pretinieks vai tomēr cīņa tiks izņemta no pārējo maču saraksta.

Atgādinām, ka Valentīns Overīms (28-25-0) aizvadījis piecdesmit trīs cīņas. Viņš ir startējis vairāku pasaules labāko cīņas sporta organizāciju paspārnē. Viņš cīnījies Sengoku, PRIDE, K-1, 2H2H u.c. Valentīns ir uzvarējis tādas pasaules MMA zvaigznes kā Rendijs Kotjurs, Ians Frīmens, Renato Sobrals u.c.

No pēdējām sešām cīņā Overīms uzvarējis četrās. Viņš arī pērngad cīnījās par pasaules čempiona jostu WFCA versijā ar Polijas sportistu Rafalu Dabrovski, diemžēl tika piedzīvots zaudējums.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...