Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Kondits revanša mačā sakauj Kampmanu

Kondits revanša mačā sakauj Kampmanu
Karloss Kondits (no labās) cīņā ar Martinu Kampmanu
Foto: ufc.com

Bijušais WEC pusvidējā svara čempions Karloss Kondits (29-7-0) vakarnakt šova „UFC Fight Night: Condit vs. Kampmann 2” ietvaros atriebās Martinam Kampmanam (20-7-0) par pirms četriem gadiem piedzīvoto zaudējumu, ceturtajā raundā izcīnot pārliecinošu uzvaru ar tehnisko nokautu.

Pirmo reizi, toreiz tikko WEC čempiona titula pilnvaras nolikušais Karloss Kondits, kura čempiona titula zaudēšana bija saistīta ar sportista pāriešanu uz UFC, ar Martinu Kampmanu tikās 2009. gadā, kas priekš sportista bija debija UFC. Viņu pirmā divkauja beidzās ar Kampmana panākumu, kurš uzvaru izcīnīja ar dalītu tiesnešu lēmumu pēc punktiem.

Jau pagājuši četri gadi, gan Kondits, gan Kampmans paspējuši ielekt starp kandidātiem uz UFC pusvidējā svara čempiona titulu, bet ne vienam, ne otram titulu savā īpašumā tā arī nav izdevies iegūt, un beidzot tika noorganizēta viņu otrā savstarpējā cīņa.

Pirmie divi raundi ritēja visnotaļ līdzīgā cīņa, taču sākot trešo piecminūti aktīvāks kļuva bijušais īslaicīgā UFC pusvidējā svara čempiona jostas īpašnieks Karloss Kondits, kura pārsvars kļuva acīm redzamāks. Ceturtajā raundā pēc vairākiem ar celi izlaistiem sitieniem Martins Kampmans atradās uz zemes, kur viņu klapēja Kondits līdz cīņā iejaucās ringa tiesnesis.

Ar panākumu pār Martinu Kampmanu Kondits lauza savu divu cīņu zaudējumu sēriju, savukārt Kampmana statistikā ierakstīts otrais zaudējums pēc kārtas. Kondita – Kampmana cīņa tika atzīta par šova „UFC Fight Night: Condit vs. Kampmann 2” labāko divkauju un katrs sportists saņēma „fight of the night” prēmijas 50, 000 ASV apmērā.

„Pirms cīņas jutos vienkārši lieliski un gribēju parādīt skaistu maču. Man nesanāca kā bija ieplānots pirmajā raundā viņu nokautēt un es noguru… Cīņas izskaņā vairs nevarēju turēt Kondita uzlikto tempu. Principā, pateicoties tikai manam nogurumam viņš uzvarēja,” taisnojās Kampmans, kurš Konditu uzvarēja pirms četriem gadiem pēc punktiem, bet tagad piekāpās ar tehnisko nokautu.

Savukārt Karloss Kondits pārliecināts, ka viņa panākuma atslēga ir smagie treniņi: „Es smagāk trenējos un biju daudz vairāk koncentrējies uz šo cīņu. Nedomāju par pēdējās divās cīņās piedzīvotajiem zaudējumiem un tie pat nemulsināja mani. Šajās divās cīņās pielaistās kļūdas uzskatu kā labu skolu. Es patiešām biju ļoti motivēts uzvarēt mačā ar Kampmanu…”

„UFC Fight Night: Condit vs. Kampmann 2” rezultāti

Nr.UzvarētājsZaudētājsMetodeRaundsLaiks
1.Carlos ConditMartin KampmannTKO (strikes)40:54
2.Rafael dos AnjosDonald Cerronedecision (unanimous)35:00
3.Kelvin GastelumBrian Melanconsubmission (rear-naked choke)12:26
4.Court McGeeRobert Whittakerdecision (split)35:00
5.Takeya MizugakiErik Perezdecision (split)35:00
6.Brad TavaresRobert McDanieldecision (unanimous)35:00
7.Dylan AndrewsPapy AbediTKO (punches)31:32
8.Brandon ThatchJustin EdwardsTKO (strikes)11:23
9.Darren ElkinsHatsu Hiokidecision (unanimous)35:00
10.Jason HighJames Headsubmission (guillotine choke)11:41
11.Zak CummingsBen Allowaysubmission (D'Arce choke)14:19
12.Roger BowlingAbel TrujilloNo-contest (unintentional illegal knee)24:57

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2013-08-31 17:32, pirms 11 gadiem
McGee patīkami pārsteidza, vairāk agresijas. agrāk šķietami tik ar sitieniem vien aptaustīja pretinieka seju.

Cerrone gan pēdējā laikā šķiet savu pārliecību zaudējis; kaut kā vidējs savās iemaņās tagad šķiet, kas galīgi nešķita, kad ienāca UFC ar 4 pārliecinošām uzvarām.
, 2013-09-01 21:54, pirms 11 gadiem
es tik ceru ka Bubbu atlaidīs.. ļoti pārvērtēts, nezinu kāpēc visi viņu slavē. Jau kad TUF piedalījās. Tā arī neko cienīgu nav parādījis. Tgd ar. Pēc diviem zaudētiem raundiem pilnīgi neko nemēģina mainīt. Izskatījās, ka atnāca tikai nostāvēt, lai savus 10k dabūtu.
, 2013-09-03 09:24, pirms 11 gadiem
ozol1 rakstīja: es tik ceru ka Bubbu atlaidīs.. ļoti pārvērtēts, nezinu kāpēc visi viņu slavē. Jau kad TUF piedalījās. Tā arī neko cienīgu nav parādījis. Tgd ar. Pēc diviem zaudētiem raundiem pilnīgi neko nemēģina mainīt. Izskatījās, ka atnāca tikai nostāvēt, lai savus 10k dabūtu.
Tavaress gan var labi zvetēt ar kājām un izskatījās tīri labi, kas vispār ir kkas atsvaidzinošs, jo neviens no 11 TUF sezonas nebija tā diezko spožš. Bet nu varbūt Breds tik tā labi izskatījās, Roberts-Boberts nav pats baigais spīdeklis.

Vēl Perezs pret Mizugaki izskatījās ļoti netalantīgs "jaunā talanta" statusam.
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.