Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Vaits: "Meivezers uz UFC? Viņu šeit nositīs!"

Vaits: "Meivezers uz UFC? Viņu šeit nositīs!"
Dana Vaits

UFC (Ultimate Fighting Championship) prezidents Dana Vaits komentējis leģendārā amerikāņu boksera Floida Meivezera juniora (45-0, 26KO) izteikumus, ka viņš varētu startēt UFC.

Vaits paudis pārliecību, ka Meivezeram šādu soli noteikti nevajadzētu spert, jo nekas labs no tā nesanāks...

"Meivezeru nositīs. Šeit viņš vienkārši tiks nosists," sacīja Vaits. "Lieta ir tāda, ka gan bokseri, gan cīkstoņi izrāda necieņu viens otra sporta veidam. Mani puiši domā, ka var pāriet uz boksu un labi tur startēt, bet Floids domā, ka var pāriet uz UFC."

"Patiesībā [Floida Meivezera gadījumā] tas ir tas pats, kas uzbrukt ar nazi pretiniekam, kam ir pistole, ķēdes un lauznis. UFC ir krietni vairāk ieroču nekā boksā, tāpēc tam [Meivezera pārnākšanai uz UFC] nav jēgas," piebilda UFC prezidents.

Izmantotie resursi:
Los Angeles Times - California, national and...


, 2014-01-29 13:01, pirms 10 gadiem
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-01-29 13:43, pirms 10 gadiem
frutto1 rakstīja: Meivezeram patīk zīmeties,bet viņš nekad nedarīs neko tādu,kas var apdraudēt viņa boksera autoritāti !
Viņš darīs pilnīgi visu, kamēr viņam par to labi piķos!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-01-29 15:12, pirms 10 gadiem
Taka tadu miltu maisu iedauzija un nospaidija!
creaple rakstīja: 029 - Randy Couture Vs James Toney - UFC 118 -...

Lūk
, 2014-01-29 19:15, pirms 10 gadiem
Bokseri aizināt uz MMA ir tas pats kas hokejistu aicināt uz florbolu...
, 2014-01-29 20:18, pirms 10 gadiem
Ja dzeks saak treneeties laiciigi tad varbuut kaadu ciinju vinam atlautu aizvadiit bet tiiri nobokseet kaadu praktiski neiespeejami, taapeec arii MMA ir forshs
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.