Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Dana Vaits: ”Uzskatu, ka Bispings uzvarēja”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Dana Vaits: ”Uzskatu, ka Bispings uzvarēja”
Dana Vaits
Foto: sherdog.com

UFC prezidents Dana Vaits ir pretējās domās ar sāna tiesnešiem, kuri vakardienas cīņā starp amerikāņu sportistu Čelu Sonenu (27-11-1) un britu atlētu Maiklu Bispingu (22-4-0) ar vienbalsīgu lēmumu atdeva uzvaru Sonenenam, ziņo sherdog.com

„Es patiešām domāju, ka Bispings uzvarēja, paņemot pirmos divus raundus,” pārliecināts Vaits. „Es biju viens no tiem čaļiem, kurš pirms šīs cīņas teicu, ka tā nebūs vienos vārtos. Bispings ir cīnījies ar Rašadu, cīnījies ar Hamilu, protams, var diskutēt, kurš uzvarēja cīņā ar hamilu, bet viņš tur bija. Bispingam ar labas iemaņas cīņā, labi strādā kājās un labi pielieto sāpju paņēmienus.”

Par savu uzvaru nešaubās pats Maikls Bispings: „Pirmkārt, vēlos apsveikt Čelu Sonenu. Viņš viennozīmīgi izdarīja pietiekami, lai uzvarētu tiesnešu acīs, taču es personīgi esmu pārliecināts, ka uzvarēju pirmos divus raundus.”

„Domāju, ka neviens neapstrīdēs, ka Čels vinnēja trešo raundu, taču, ja būtu vēl viens raunds, iespējams, ka es spētu beigt cīņu priekšlaicīgi,” parliecināts Maikls Bispings, kuram pārtrūka četru uzvaru sērija.

„Sonens pat pēc cīņas, pirms tiesneši paziņoja uzvarētēju, pienāca pie manis un jautāja: „Ko tu par to domā Maik?”. Un es godīgi atbildēju, ka domāju, ka es uzvarēju pirmos divus raundus, un viņš atbildēja: „Domāju, ka tev taisnība”. Bet kā jau teicu šī bija lieliska cīņa, mani apsveikumi Čelam Sonenam. Viņš izdarīja visu, lai uzvarētu tiesnešu acīs.”

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-01-30 22:01, pirms 12 gadiem
kāmer nemainis likumus tas notiks bieži

     [+] [-]

, 2012-01-31 00:35, pirms 12 gadiem
skatoties vēlreiz cīņu, laikam tomēr jāpiekrīt, ka Bispings paņēma tik otro. bet nu es Bispingam nedevu vispār nekādas dižās cerības, kas arī laikam pārsteidza par to, cik nevienpusēja tā cīņa šķita, vai precīzāk, ne tik dominanta.

žetons Bispingam vai Sonens vienkārši novārdzis pēc "atūdeņošanās", ej nu sazin'.

     [+] [-]

, 2012-01-31 09:28, pirms 12 gadiem
Sonens izskatījās novārdzis - viņš parasti ne piekūst, ne aizelshas, bet šoreiz jau pēc pirmā raunda bija pārguris! Bet apelsīns Bispingam par TDD

     [+] [-]

, 2012-01-31 10:34, pirms 12 gadiem
ozols_ rakstīja: Sonens izskatījās novārdzis - viņš parasti ne piekūst, ne aizelshas, bet šoreiz jau pēc pirmā raunda bija pārguris! Bet apelsīns Bispingam par TDD
Piekusa tāpēc, ka šoreiz bija jāpastrādā, parasti viņš pirmajās 5 sekundēs dabūt takedownu un tad guļ virsū 5 minūtes. Tur tik daudz spēks nepatērējas.
Intervijā Chaels galīgi nomudīja, varēja kaut ko smieklīgu par Andersonu pateikt, bet nu pēc tik garlaicīgas cīņas vēl šitā lekties bija galīgi garām.

  -1 [+] [-]

, 2012-01-31 18:14, pirms 12 gadiem
piekusis bija jo pietrūka kāds preperāts...

     [+] [-]

, 2012-02-05 15:54, pirms 12 gadiem
man cepi kā tulko submission- sāpju paņēmiens
un 1majā rindkopā kļūda- tur rakstīts Sonenenam
Nu nez 1, 2 bija līdzīgi 3 Chaelam