Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Broks Lesnars: „Ja zaudēšu Overīmam, mani atlaidīs no UFC”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Broks Lesnars: „Ja zaudēšu Overīmam, mani atlaidīs no UFC”
Broks Lesnars
Foto: ufc.com

Bijušais UFC smagā svara čempions Broks Lesnars (5-2-0), kuram 30. decembra šova „UFC 141” galvenajā duelī jātiekas ar bijušo Strikeforce čempionu Alisteru Overīmu (35-11-0), pārliecināts, ja viņš neuzvarēs holandieti, tad viņu atlaidīs no UFC.

„Alisters Overīms ir bīstams pretinieks, savādāk ar viņu nenoslēgtu līgumu un viņš nestartētu smagsvaru divīzijā. Tā nebūs parasta cīņa. Šeit var notikt jebkas,” pārliecināts bijušais UFC un profesionālā vrestlinga WWE čempions Broks Lesnars, kurš titulu zaudēja 2010. gada oktobrī Keinam Valeskēzam.

„Es jau ilgāku laiku ļoti labi jūtos un esmu ļoti priecīgs, ka varu atgriezties sportā un cīnīšos. 27. maijā man nogrieza 30 cm no manas resnās zarnas, bet jau tagad man priekšā stāv nopietna cīņa.”

„Domāju, ka Overīms līdz galam nesaprot kur nonācis… Šeit ir labākie no labākajiem. Un esmu pārliecināts, ka esmu viņu vidū, savādāk es šeit neatrastos. Junioram dos Santosam šobrīd pieder josta, un tas pierāda, ka mūsu svara kategorijā tikai viens sitiens atdala tevi no uzvaras, un es pacentīšos izdarīt visu iespējamo, lai tiktos ar Junioru. Bet, ja zaudēšu, esmu pārliecināts, ka UFC prezidents Dana Vaits atlaidīs mani.”

„Nesaprotu kāpēc man vēl joprojām jautā par manu vēlēšanos iziet astoņstūrī? Man patīk šī lieta, mīlu sacensties. Esmu pārliecināts, ka es uzvarēšu Alisteru.”

„UFC 141” cīņu pāri

Manvel Gamburyan vs. Diego Nunes
Matt Riddle vs. Luis Ramos
Jacob Volkmann vs. Efrain Escudero
Dong Hyun Kim vs. Sean Pierson
Anthony Njokuani vs. Danny Castillo
Ross Pearson vs. Junior Assunção
Nam Phan vs. Jimy Hettes
Vladimir Matyushenko vs. Alexander Gustafsson
Jon Fitch vs. Johny Hendricks
Nate Diaz vs. Donald Cerrone
Brock Lesnar vs. Alistair Overeem

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2011-12-30 17:39, pirms 12 gadiem
Alistaram jauzvar, viņā ir tas iznīcinošais elements

     [+] [-]

, 2011-12-30 23:07, pirms 12 gadiem
kads var pateikt linku kur vares noskatiiites? cinjuu live?

     [+] [-]

, 2011-12-31 13:23, pirms 12 gadiem
Nu ko dodies pensijā