Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Bibiano Fernandes un Šinja Aoki paraksta līgumu ar OneFC

Bibiano Fernandes un Šinja Aoki paraksta līgumu ar OneFC
Šinja Aoki
Foto: pancakelanding.com

Singapūras MMA organizācija OneFC (One Fighting Championship) parakstījusi līgumu ar diviem japāņu organizācijas DREAM čempioniem – ar pusvieglā svara čempionu brazīlieti Bibiano Fernandesu (11-3-0) un vieglā svara čempionu Šinju Aoki (30-6-0), ziņo portāls sherdog.com

Jūnija sākumā parādījās informācija, ka trīsdesmit divus gadus vecais Bibiano Fernandes panācis vienošanos ar UFC un viņa debija organizācijas rindās bija paredzēta 21. jūlija šovā „UFC 149” cīņā ar kanādiešu sportistu Rolandu Delormi (8-1-0). Taču pēc šī informācijas parādīšanās brazīlietis noliedza, ka noslēdzis līgumu ar UFC, taču apstiprināja to, ka pārrunas ar amerikāņu organizāciju tomēr veicis.

Šoreiz informācija ir oficiāla – Fernandes pievienojies One FC un viņa debija Singapūīras organizācijas rindās notiks 31. augustā šova „One FC 5” ietvaros.

Ar One Fc līgumu noslēdzis arī divdesmit deviņus gadus vecais Šinja Aoki, kurš šā gada aprīlī šova „Bellator 66” ietvaros ar tehnisko nokautu piekāpās šīs organizācijas bijušajam čempionam Edijam Alvarezam (23-3-0). Lielāko karjeras daļu Šinja ir aizvadījis DREAM rindās, taču paspējis spēkus izmēģināt arī Deep, PRIDE, Shooto, Strikeforce un Bellator rindās. Arī Šinjas Aoki debija One FC paredzēta 31. augustā, taču viņa pretinieka vārds pagaidām nav zināms.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


, 2012-07-05 23:46, pirms 12 gadiem
Bibliano Fernandezam vajadzēja tikt ufc, un Shinya Aoki laikam jau to būs nokavējis- lēnām iet ārā no sava prime.
Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.