Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Cīņu šovā “Ringa kareivji” piedalīsies līvānietis Kristaps Bulmeistars

Šajā sestdienā, 29. aprīlī Jēkabpils sporta namā notiks boksa un kikboksa cīņu šovs “Ringa karevji”. Līdzās citiem cīkstoņiem ringā kāps arī līvānietis Kristaps Bulmeistars.

Bulmeistars cīņu šovā cīnīsies pēc kikboksa noteikumiem. Viņš amatieru līmenī līdz šim ir aizvadījis 150 cīņas, no tām 145 ir guvis uzvaras. Profesionālajā līmenī sportistam bijušas septiņas cīņas, no kurām piecas noslēgušās ar panākumu. Līvānietis ir Pasaules kikboksa čempionāta 3. vietas ieguvējs, Eiropas čempionāta 1. vietas ieguvējs, astoņkārtējs Latvijas čempions, Igaunijas un Baltkrievijas čempionātu uzvarētājs, divkārtējs Polijas čempions, kā arī četrkārtējs Baltijas čempions. Bulmeistars ir arī starptautiskajā cīņu šova “King of Kings” regulārs dalībnieks.

29. aprīlī Jēkabpilī titulētajam līvānietim pretī stāsies ne mazāk spēcīgs pretinieks - Alatishe Fillip no Baltkrievijas.

Vēl bez Bulmeistara un baltkrieva Fillip ringā tiksies arī citi Latvijas, Lietuvas, Baltkrievijas un Krievijas labākie cīkstoņi. Lielākā daļa sportistu ir boksa sporta meistari vai boksa sporta meistara kandidāti. Latviju pārstāvēs tādi Latvijas boksa izlases pārstāvji, kā Andrejs Nikolajevs, Edgars Koržeņevskis, Evanders Servuts u.c.

Kopumā skatītājus priecēs vairāk kā desmit bezierunu cīņas pēc boksa un K1 noteikumiem, tajā skaitā arī dāmu dueļi. Uzstāsies seksīgas ringa meitenes, skatītāji varēs piedalīties dažādos spēka un veiklības pārbaudījumos. Jēkabpils sporta namā būs nokaitēta atmosfēra jo gaidāms šajā reģionā vēl nebijuša mēroga cīņu šovs!

Cīņu šovu atbalsta: Latvijas Boksa Federācija, Jēkabpils pilsētas pašvaldība, viesnīca Daugavkrasti, XL Enerģijas dzēriens, Budoland, Drukas un reklāmas studija “Vērtīgs”, Amerikāņu ātrās ēdināšanas restorāns “Road cafe”.

Informē: Radio1, Mūzikas Video Kanāls, laikraksts “Ceturtdiena”, sportacentrs.com

Izvēlies laicīgi labākās vietas “Biļešu Paradīzes” tirdzniecības vietās vai bilesuparadize.lv!

Vairāk informācijas: Warriors of the Ring - Cīņu Šovs