Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Aprīlī notiks Lavrinoviča – Stecurenko revanša cīņa

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Aprīlī notiks Lavrinoviča – Stecurenko revanša cīņa
Aleksandrs Stecurenko un Mareks Lavrinovičs pēc cīņas
Foto: Uģis Grantiņš

14. aprīlī „Arēnā Rīga” notiks ilgi gaidītā revanša cīņa starp Latvijas labāko pussmagā svara K-1 cīkstoni Mareku Lavrinoviču (9-3-0) un Eiropas K-1 čempionu, krievu Aleksandru Stecurenko (34-5-1), kuram latvietis pērngad piekāpās turnīra „FORWARD Challenge – European Grand Prix K1 rules” finālā.

Pagājušā gada novembrī Rīgā notika pēdējo laiku grandiozākais K-1 turnīrs ar nosaukumu „FORWARD Challenge – European Grand Prix K1 rules (- 80 kg)”, kurā Latviju pārstāvēja kjokušinkai karatē meistars Mareks Lavrinovičs. Tukumniekam izdevās aizsoļot līdz finālam, ceturtdaļfinālā uzveicot igauņu sportistu Sergeju Vinogradu, bet pusfinālā latvietis pēc punktiem pārspēja baltkrievu Pāvelu Turuku.

Diemžēl finālā Lavrinovičam negāja tik raiti kā priekšsacīkstēs – uz ringa latvietis devās ar kājas savainojumu, kuru guva cīņā ar Turuku. Tukumnieks izdarīja dažus spērienus un pats no sāpēm atradās uz ringa dēļiem. Traumas dēļ sportists bija spiests atteikties no turpmākās cīņas. Pēc šī mača izskanēja daudzu sporta līdzjutēju viedoklis, ka tā nav bijusi godīga cīņa un, ka viņi vēlētos redzēt latvieti sacenšoties ar Stecurenko, kad sportists būs labā formā.

Organizatori ir sadzirdējuši skatītāju vēlmes un 14. aprīlī „Arēnā Rīga” visiem būs iespēja vērot Latvijas un Baltijas K-1 čempiona Mareka Lavrinoviča revanša dueli ar izslavēto sportistu, bijušo pasaules čempionu kikboksā W5 versijā Aleksandru Stecurenko. Šajā pašā cīņu šovā skatītājus priecēs arī cits Latvijas sportists Zaurs Džavadovs, kurš piedalīsies mini turnīrā „Fight Night” čempionu jostu. Bez Zaura šajā turnīriņā piedalīsies Krievijas sportists Aleksejs Gorģejs (Džavadova pretinieks pusfinālā – J.E.), Pāvels Turuks (Baltkrievija) un Sergejs Rozvadovskijs (Lietuva).

„FORWARD CHALLENGE –Fight Nights” cīņu pāri

DisciplīnaCīņu pārisSvara kategorija
K-1Pāvels Turuks (Baltkrievija) vs. Sergejs Rozvadovskijs (Lietuva)- 80 kg
K-1Zaurs Džavadovs vs. Aleksejs Gorģejs (Krievija)- 80 kg
K-1Vitālijs Buhrjakovs vs. Grigorijs Ošepkovs- 86 kg
K-1Jevgēņijs Aleksejevs vs. Arazs Pirmamedovs (Azerbaidžāna)- 75 kg
K-1Mareks Lavrinovičs vs. Aleksandrs Stecurenko (Krievija)- 80 kg
MMAValērijs Mikalauskas vs. Murads Mačajevs (Krievija)- 70 kg
MMAArtūrs Gorlovs vs. Staņislavs Molodcovs (Krievija)- 85 kg
MMAVitālijs Minakovs (Krievija) vs. Tadas Rimkēvičus (Lietuva)+ 96 kg
BokssAnna Kuļikova vs. Soņja Paraba (Indija)- 56 kg

Izmantotie resursi:
tukumabrali.lv
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2012-03-30 17:50, pirms 12 gadiem
varēja jau vēl kādu cīņu noorganizēt, a to vēl beigās būs, kā pagājušoreiz arēnā, ka vairums cīņās jau beidzas 1 raundā..

P.S. labprāt, vēl no mūsējiem - Zīli redzētu darbībā