Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Tairons Spongs uzvar Melvinu Manhoefu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Tairons Spongs uzvar Melvinu Manhoefu
Tairons Spongs
Foto: en.susumug.com

Dažas minūtes atpakaļ Nīderlandē noslēdzās K-1 supersmagā svara cīņa starp surenamieti, „It's Showtime” čempionu Taironu Spongu (67-6-1) un nīderlandieti Melvinu Manhoefu (37-10-0), kurā pēc punktiem uzvaru izcīnīja Tairons Spongs.

Trīs raundu cīņa iesākās visai piesardzīgi no abu sportistu puses. Pirmajā raundā cīkstoņi, kuri izceļas ar savu agresīvo cīņas stilu, vairāk pētīja viens otru, lieki neriskējot. Ne Spongs, ne Manhoefs neko īpašu neparādīja.

Otrajā raundā atdzīvojās Tairons Spongs, kurš strādāja ar kombinācijām. Manhoefam nekas neatlika kā aizsargāties un atbildēt ar vienu sitienu. Melvins raunda izskaņā izlaida spēcīgu sitienu ar roku, taču spēja noturēties kājās un turpināt cīņu.

Trešajā, noslēdzošajā trīsminūšu raundā dominēt turpināja Spongs, kurš daudz strādāja ar kombinācijām, taču neko īsti bīstamu Manhoefam nespēja sagādāt un salīdzinoši garlaicīgā cīņa beidzās pēc punktiem ar Tairona Sponga uzvaru, kurš nākamo dueli aizvadīs jūnijā pret K-1 leģendu Pīteru Aertu (103-28-1).

Savukārt Manhoefam, kura pamatdisciplīna ir MMA, šis K-1 cīņās bija trešais zaudējums pēc kārtas. Jāpiemin, ka pērnā gada maijā holandietis pēc zaudējuma Timam Kenedijam zaudēja līgumu ar MMA organizāciju Strikeforce tāpēc tagad spiests piepelnīties K-1 cīņās.

Izmantotie resursi:
It's Showtime - Official website

     [+] [-]

, 2012-01-29 00:00, pirms 12 gadiem
Tairons ir no Niiderlandes.