Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas kikbokseri no pasaules kausa pārved trīs medaļas

Patriks Plaudis
Patriks Plaudis

Latvijas kikbokseri no pasaules kausa pārved trīs medaļas
Foto: WAKO Latvia

No 20. līdz 24. martam Itālijas pilsētā Jesolo norisinājās WAKO pasaules kauss kikboksā, kurā piedalījās 2482 sportisti no 44 valstīm, tajā skaitā arī no Latvijas. Mūsu valsti šajās meistarsacīkstēs pārstāvēja četri sportisti, no tiem trīs: Laura Māra Jakovļeva , Aleksejs Torando un Daniils Tišins mājās pārveda medaļas.

Šajā čempionātā cīņas notika “Full contact”, “Low Kick”, K-1, “Kick light”, “Light contact” un “Point fighting” disciplīnās.

Vienīgo zelta medaļu Latvijas komandai atnesa Aleksejs Torando, kurš fināla cīņā pirmajā raundā pārspēja sportistu no Indijas un kļuva par WAKO Pasaules kausa uzvarētāju.

Medaļa arī Lauras Māras Jakovļevas kontā, kura piedalījās “Full contact” disciplīnā. Ceturtdaļfinālu meitene pārvarēja ar rezultātu 3:0 uzvarot pēc punktiem Julianan Grohu no Vācijas, bet pusfināla cīņā pārliecinoši tika gūta uzvara pret Itālijas pārstāvi Elenu Tombini.

Finālā Laura tikās ar Norvēģijas pārstāvi Marielu Straumi, kura ir šīs svara kategorijas stiprākā sportiste. Diemžēl Jakovļeva norvēģietei piekāpās pēc punktiem, sacensības noslēdzot 2. Vietā.

Goda pjedestālu iekaroja arī Daniils Tišins, kurš pēc “Light contact” noteikumiem aizvadīja trīs aizraujošas cīņas, izcīnot sudraba medaļu. Tāpat Tišins piedalījās “Point fighting” kategorijā, ieņemot 9.vieta,

Ceturtā Latvijas komandas dalībniece Ruslana Kravčenko startēja “Light contact” un “Kick light” disciplīnās, abās izcīnot 5.vietu. “Point fighting” disciplīnā meitenei 17.vieta.

Izmantotie resursi:
WAKO Latvia