Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

MFC čempionam Antonio Makkī tiek atņemts tituls

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

MFC čempionam Antonio Makkī tiek atņemts tituls
Antonio Makkī
Foto: oneround.com.br

MFC (Maximum Fighting Championship) vieglā svara čempionam Antonio Makkī (26-4-2) atņemta viņam piederošā josta un pēc šodienas cīņas ar Braienu Kobu (19-6-0) sportists tiks atbrīvots no organizācijas rindām, jo oficiālajā svēršanās procedūrā viņš pārsniedzis 3 kg pieļaujamā svara.

MFC vadība vakar sniegusi oficiālu ziņojumu, ka organizācijas vieglā svara čempionam Antonio Makkī ir atņemta viņam piederošā josta, jo sportists pārsniedzis atļaujamo svaru. Pēc šovakar gaidāmās cīņas ar Braienu Kobu četrdesmit vienu gadu vecais Makkī tiks atbrīvots no darba.

Tā kā Antonio vairs nav čempions, cīņa ar Kobu nebūs titula mačs un ritēs pēc formulas trīs raunda pa trim minūtēm.

Pērnais gads priekš MMA veterāna arī bija pietiekami vētrains – pēc daudziem skaļiem paziņojumiem ar Makkī sagaidīja ilgi gaidīto piedāvājumu noslēgt līgumu ar UFC. Taču pēc debijas cīņas ar Džeikobu Volkmanu, kurā tika piedzīvots zaudējums ar nevienbalsīgu tiesnešu lēmumu, Makki uzreiz arī tika atbrīvots un viņam atkal bija jāmeklē jauna darba vieta. Amerikānis ilgi nebija bez darba un jau augustā Austrālijā viņš piedalījās MMA šovā „CFC 18: Juarez vs. Rodriguez”, kur tika izcīnīta pārliecinoša uzvara pār Džeju Bredniju un tagad viņš gatavojās titula cīņai ar Braienu Kobi, bet kā jau minējām – šis mačs būs parasta reitingu cīņa.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...