Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bellator no darba atbrīvojuši Vegu, Mo un vēl vienpadsmit vadošos cīkstoņus

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bellator no darba atbrīvojuši Vegu, Mo un vēl vienpadsmit vadošos cīkstoņus
Atilla Vegs
Foto: sherdog.com

Kopš pie Bellator stūres stājies bijušais Strikeforce prezidents Skots Kokers, organizācijas rindās notikušas vairākas pārmaiņas. Šobrīd Kokers ķēries klāt pie cīkstoņu šķirošanas un atbrīvojies no trīspadsmit atlētiem, starp kuriem ir arī bijušais čempions Atilla Vegs (29-5-2).

Uzreiz pēc tam, kad Skots Kokers nomainīja Bjornu Rebniju Bellator vadītāja krēslā, viņš kā pirmo lietu izdarīja atbrīvojoties no organizācijai nevajadzīgajiem MMA cīkstoņiem.

Tie pārsvarā bija sportisti, kuriem bija līgums ar Bellator, bet tās rindās nebija aizvadījuši nevienu cīņu, kā arī atlēti ar sliktu bilanci.

Taču tagad Kokers atbrīvojies arī no organizācijas vadošajiem cīkstoņiem, kuri ir bijuši Bellator čempioni un uzvarējuši organizācijas rīkotajos turnīros.

Starp izsijātajiem faiteriem ir arī bijušais Bellator pussmagā svara čempions Atilla Vegs, Šahbulats Šamhalajevs (12-3-1), Egidijus Valavičus (27-11-0), Siala „Maitijs Mo” Siliga (6-3-0), Rodnijs Vales (21-9-1) u.c.

Pagaidām nav zināms kāda iemesla dēļ Skots Kokers izlēmis atbrīvoties no šiem cīkstoņiem, taču skaidrs ir viens, ka šīs nav vienīgās izmaiņas, kuras vēl gaida Bellator.

Izmantotie resursi:
UFC, Mixed Martial Arts (MMA) News, Results:...

     [+] [-]

, 2014-08-26 08:56, pirms 10 gadiem
Par ko ir šis stāsts?