Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Hektors Lombards pārgājis uz UFC

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Hektors Lombards pārgājis uz UFC
Hektors Lombards
Foto: mmahits.com

UFC vadība oficiāli apstiprinājusi, ka šodien parakstījuši līgumu ar trīsdesmit četrus gadus veco nu jau bijušo Bellator vidējā svara čempionu Hektoru Lombardu (31-2-1), ziņo portāls mmajunkie.com

UFC ar Hektoru Lombardu līgumu parakstīt vēlējās jau tālajā 2007. gadā, taču kubiešu izcelsmes austrālietim bija problēmas ar vīzas kārtošanu tāpēc viņa debija organizācijas rindās, kura bija paredzēta šovā „UFC 78” nenotika.

Pēc neveiksmīgā mēģinājuma noslēgt līgumu ar UFC Lombards turpināja startēt zem reģionālajām Austrālijas organizācijām, kā arī noslēdza līgumu ar Bellator. Līdz līguma piedāvājumam no UFC kolumbietis bija iekrājis statistiku: divpadsmit uzvaras, divi zaudējumi un viens neizšķirts. Kopš tā laika Hektors ir aizvadījis divdesmit cīņas, visās izcīnot uzvaras. Pie tam par šiem pieciem gadiem viņš savā trofejām pievienojis Bellator (Titulu aizstāvējis vienu reizi), CFC (aizstāvējis septiņas reizes) un AFC vidējā svara čempiona titulus.

Pēc piecu gadu garās pauzes Hektora Lombarda ceļi ar UFC atkal krustojušies. Beidzot visi papīri ir nokārtoti un Lombards oficiāli pievienojies UFC vidējā svara divīzijai, kurā šobrīd valda Andersons Silva (31-4-0). Kas notiks ar Bellator vidējā svara čempiona jostu? Tā uz doto brīdi paliks vakanta, taču ne uz ilgu laiku. Par iespēju kļūt par jauno Bellator čempionu cīnīsies obligātais titula pretendents, krievu sportists Aleksandrs Šlemenko (45-7-0) ar turnīra „Bellator middleweight tournament season 6” uzvarētāju.

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  -1 [+] [-]

, 2012-05-01 13:05, pirms 12 gadiem
viņam būs pret Brian Stann cīņa. Nabaga Brian...

     [+] [-]

, 2012-05-01 13:55, pirms 12 gadiem
marc rakstīja: viņam būs pret Brian Stann cīņa. Nabaga Brian...
Braienam liels ķirbis gan jau var uzņemt dažu + viņam pašam labs spēks rokās un Hektors ir diezgan īsa auguma.