Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Fils Deivis: „Evansa pieredzi es kompensēšu ar savu talantu un iemaņām”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Fils Deivis: „Evansa pieredzi es kompensēšu ar savu talantu un iemaņām”
Fils Deivis
Foto: cagedinsider.com

Līdz šim neuzveiktais UFC pussmagā svara cīkstonis Fils Deivis (9-0-0) atzīst, ka sestdien gaidāmā cīņa ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Rašadu Evansu (16-1-1) nebūs no tām vieglākajām, taču sportists pārliecināts, ka viņš uzvarēs titulēto pretinieku un turpinās savu uzvaras gājienu.

„Evansa pieredzi es kompensēšu ar savu talantu un iemaņām. Teorētiski viņš ir spēcīgāks par mani vairākos aspektos, taču manas beidzamo cīņu pārliecinošās uzvaras dod man pārliecību, ka es varu stāties pretī viņam,” prāto divdesmit septiņus gadus vecais Fils Deivis, kura kontā ir uzvaras pār tādiem vīriem kā Braiams Stens (11-4-0), Aleksandrs Gustafsons (13-1-0), Tims Botčs (14-4-0) un Antonio Rodžerio Nogeira (20-5-0).

Jāpiemin, ka Deivisam ar Evansu bija jātiekas jau 2011. gada martā „UFC 133” ietvaros – viņš aizvietoja savainoto Dzonu Džonsu. Taču mēnesi pirms cīņas Fils guva ceļa savainojumu un Deivisa vietu ieņēma Tito Ortizs.

„Tas, ka mūsu cīņa nenotika deva man daudz vairāk laika, lai sagatavotos,” plusus izvērtē Deivis. „Tas viennozīmīgi nāks man par labu. Lai cik tas jocīgi neizklausītos, katram konkrētajam pretiniekam tu gatavojies tikai pēdējās nedēļas. Oponents vārds ātri var tikt mainīts, tāpēc treniņu pirmās nedēļas tērēt pa tukšo nav jēgas.”

„Vajag koncentrēties uz savām stiprākajām pusēm. Šobrīd es jūtos daudz labāk kā pirms „UFC 133”. Tad es pat pastaigāt nevarēju, bija ļoti grūti, taču tagad viss ir citādāk (smejas). Es jūtos lieliski, mans ķermenis ir lieliskā kondīcijā.”

Izmantotie resursi:
MMAjunkie.com • UFC blog for UFC...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-01-26 00:25, pirms 12 gadiem
Evanss ar nokautu

     [+] [-]

, 2012-01-26 09:28, pirms 12 gadiem
Es par draudzību