Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

28. maijā Rīgā notiks "Ghetto Fight"

Renārs Buivids
Renārs Buivids

28. maijā Rīgā notiks "Ghetto Fight"
"Ghetto Fight" Rīgā, Grīziņkalnā.
Publicitātes foto

28. maijā Grīziņkalna sporta laukumā notiks pirmais "Ghetto Fight" cīņu turnīrs. Latvijas pankrationa cīkstoņi dosies cīņās ar konkurentiem no Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Azerbaidžānas, Gruzijas un Baltkrievijas.

Pasākuma devīze ir ''Fight with respect'' (no angļu val. – cīnies ar cieņu). Organizatori uzskata, ka cieņa un draudzība ir pats svarīgākais, kam jāvalda sportā. Pēc tradīcijām, "Sev Arch" cīņu kluba pārstāvji satiksies ar pretinieku komandu. Šoreiz turnīrā piedalīsies cīkstoņi no 23 Latvijas klubiem.

Būrī startēs Armands Tilens, Nagļis Kanišauskas, Arzu Džafarovs, Aigars Milenbergs un daudzie citi. Būs arī principiāla cīņa starp diviem stiprākiem Latvijas junioriem - rīdzinieku Ilju Jasinski un Antonu Sanakovu no Daugavpils. Pasākuma kulminācijas moments būs cīņa par Eiropas titula čempiona jostu, kurā piedalīsies astoņi cīkstoņi.

Pasākuma sākums plkst. 17:00, Grīziņkalnā, "Ghetto Games" Kolizejā (adrese: Pērnavas iela 42, Rīga). Ieeja uz pasākumu bez maksas.

Izmantotie resursi:
https://www.ghetto.lv/lv/notikumi/g...