Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Čeiks Kongo cīnīsies ar Muhamedu Lavalu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Čeiks Kongo cīnīsies ar Muhamedu Lavalu
Čeiks Kongo
Foto: bleacherreport.com

Organizācijas Bellator smagā svara cīkstonis francūzis Čeiks Kongo (22-9-2) savu nākamo MMA cīņu aizvadīs 27. februārī ar bijušo Strikeforce pussmagā svara čempionu Muhamedu „Karali Mo” Lavalu (14-4-0), kurš speciāli dēļ šīs cīņas bija ar mieru pakāpties vienu svara kategoriju augstāk.

Bijušais pretendents uz organizācijas Bellator smagā svara čempiona titulu Čeiks Kongo, kurš pirms pievienošanās Bellator ilgus gadus pārstāvēja pasaules vadošo MMA organizāciju UFC, pamazām atgūst pozīcijas reitingos un vēl joprojām kāro savā īpašumā iegūt čempiona jostu.

Nākamais šķērslis ceļā uz šī mērķa sasniegšanu priekš franču smagsvara būs bijušais Strikeforce čempions amerikānis Muhameds Lavals, kurš speciāli dēļ šīs cīņas piekrita no pussmagā svara pārcelties uz smago svaru.

Jāpiebilst, ka Lavals sākotnēji šajā pašā cīņu šovā lūdza organizatorus viņu samainīt ar smagsvaru Bobiju Lešliju (12-2-0), kuram ir ieplānota revanša cīņa ar britu atlētu Džeimsu Tomsonu (20-14-0), taču par cik ar amerikāni viss ir kārtībā (nav traumas vai citas problēmas, kas neļautu cīnīties), Bellator vadība šajā pārī korekcijas nevēlējās veikt.

Lavals, kurš savu profesionālā MMA cīkstoņa karjeru iesāka tieši kā smagsvars, kopš parakstīšanas dienas ar Bellator, kas notika 2013. Gada sākumā, šīs organizācijas rindās aizvadījis deviņas cīņas no, kurām sešās izcīnījis uzvaras. Vienīgās sakāves Karalim Mo sarūpējis bijušais UFC pussmagā svara čempions Kvintons Džeksons (35-11-0) un divreiz patreizējais Bellator pussmagā svara čempions Emanuels Ņūtons (25-7-1).

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...