Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Maikls Bispings: „Čelam Sonenam ir tikai viena oliņa”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Maikls Bispings: „Čelam Sonenam ir tikai viena oliņa”
Maikls Bispings
Foto: Sherdog.com

Britu MMA zvaigzne, UFC vidējā svara cīkstonis Maikls Bispings (22-3-0) turpina vārdu kaujas ar Čelu Sonenu (26-11-1) ar, kuru britu sportistam jācīnās jau šo sestdien cīņu šova „UFC” ietvaros par iespēju nākamajā cīņā stāties pretī UFC čempionam Andersonam Silvam (31-4-0).

Čels Sonens šodien intervijā TV kanālam ESPN izteicās, ka „Bispings dažas lietas patiešām dara labi, taču es nees kārtējais puisis no ierindas. Esmu vidējā svara čempions, neapstrīdamais un neuzvaramais. Sakaušu visus cīkstoņus uz šīs planētas, kurus vien radījis Dievs, Maiklam Bispingam nedzīvot.”

Pēc tādiem asiem Sonena izteikumiem nebija ilgi jāgaida Bispinga atbilde: „Labi.. Pirmkārt, sāksim no acīm redzamā – viņš nav čempions un viņš ļoti daudz reižu ir zaudējis. Viņš ir klapējis pa ringa dēļiem tik daudz reižu, ka es pat nevaru atcerēties visus čaļus, kuri viņu uzveikuši ar sāpju paņēmienu.”

„Nerunāsim par viņa beidzamo cīņu, kad viņš tika submitēts... Viņš zaudēja neskatoties uz to, ka bija piebāzsts pilns ar steroīdiem. Nezinu kas par lietu. Pēc visa spriežot, viņam ir tikai viena oliņa tāpēc viņš arī lieto dopingu. Bet, lai sakautu mani viņam būs vajadzīgs kas vairāk kā viena ola.”

Maikls Bispings arī atklāja savu taktiku gaidāmajā cīņā ar Čelu Sonenu: „Zinu ko es darīšu. Viņš mēģinās mani nogāzt zemē un gulēt man virsū līdz es nomiršu. Taču es viņam sarūpēšu īstu cīņu. Nokautēšu viņu. Tas nebūs viegli, viņš ir spēcīgs pretinieks... tā būs lieliska cīņa. Jokus pie malas – tā būs smaga cīņa priekš mums abiem.”

UFC on Fox 2 - Evans vs. Davis

Chris Camozzi vs. Dustin Jacoby
Joey Beltran vs. Lavar Johnson
Shane Roller vs. Michael Johnson
Charles Oliveira vs. Eric Wisely
George Roop vs. Cub Swanson
Johnny Bedford vs. Mitch Gagnon
John Olav Einemo vs. Mike Russow
Evan Dunham vs. Nik Lentz
Demian Maia vs. Chris Weidman
Chael Sonnen vs. Michael Bisping
Rashad Evans vs. Phil Davis

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-01-26 09:42, pirms 12 gadiem
Būtu smieklīgi, ja Bispings laimētu, tīri apstīties skatītāju reakciju. Bet nu visticamāk Sonnens izvārtīs 30-27 decisionu.