Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Eisaks

Veidmanam trauma, cīņa ar Belfortu pārcelta uz februāri

Veidmanam trauma, cīņa ar Belfortu pārcelta uz februāri
Kriss Veidmans
Foto: ufc.com

Treniņos rokas savainojumu guvis patreizējais UFC vidējā svara čempions Kriss Veidmans (12-0-0), līdz ar to 6. decembrī paredzētā cīņa ar bijušo UFC pussmagā svara čempionu Vitoru Belfortu (24-10-0) pārcelta uz nākamā gada februāri.

„Tikko saņēmu jaunumu, ka Kriss Veidmans salauzis roku. Spriežot pēc visa mūsu cīņa tiks pārcelta uz februāri,” sociālajā tīmeklī rakstīja trīsdesmit septiņus gadus vecais Vitor Belforts.

Šo ziņu apstiprināja UFC prezidents Dana Vaits, paziņojot, ka šī titula cīņa tiek pārcelta uz nākamā gada februāri, taču konkrētu datumu neminot.

Pēc Veidmana trenera Reja Longo teiktā, viņa audzēknis pirmdien pēc treniņa sūdzējies par sāpēm kreisajā rokā un tika nosūtīts pie ārstiem. Mediķi secināja, ka čempiona roka ir lauzta, un viņuprāt tas esot vecs savainojums.

„Viss kas dzīvē notiek ir savs iemesls. Kriss izveseļosies, bet pēc tam mēs Belfortam pārbrauksim pāri. Pieminiet manus vārdu,” izteicās Longo.

Krisam Veidmanam šobrīd uz rokas uzlikts ģipsis, ar ko viņam būšot jāstaigā tuvākās četras nedēļas. Bet, ja viss būs labi un roka dzīs tā kā paredzēts, tad vēl pēc divām nedēļām viņš atsāks treniņu procesu.

Izmantotie resursi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...


Antonijs de Anželiss. Foto: Latvijas Džudo federācija

De Anželisam zaudējums Eiropas čempionāta džudo pirmajā cīņā

LETA. Latvijas cīkstonis Antonijs de Anželiss ceturtdien Horvātijā cieta zaudējumu Eiropas džudo čempionāta pirmajā cīņā.
Konors Makgregors. Foto: AP/Scanpix
5

UFC prezidents oficiāli apstiprina Makgregora atgriešanās cīņu

Pēc UFC 300 cīņu vakara organizācijas prezidents Dana Vaits oficiāli apstiprinājis, ka UFC 303 cīņu šova laikā 29. jūnijā savu atgriešanos piedzīvos Konors Makgregors. Viņš savu pirmo cīņu kopš 2021. gada aizvadīs pret Maiklu Čendleru.
Makss Holovejs nokautē Džastinu Geidži. Foto: UFC
8

Holovejs pēdējā sekundē nokautē Geidži, Pereira saglabā savu čempiona jostu

Naktī uz svētdienu UFC 300 ietvaros risinājās aizraujošas jauktās mākslas (MMA) cīņas. Par BMF čempionu kļuva Makss Holovejs, kurš piektā raunda pēdējā sekundē nokautēja Džastinu Geidži. Savukārt pussmagā svara kategorijas čempiona jostu nosargāja Alekss Pereira, kurš jau pirmajā raundā nokautēja Džamahalu Hilu.