Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Arī Rodrigo Nogeira uzskata, ka Dos Santos nokautēs Overīmu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Arī Rodrigo Nogeira uzskata, ka Dos Santos nokautēs Overīmu
Antonio Rodrigo Nogeira
Foto: sherdog.com

Arvien pieaug cilvēku skaits, kuri domā, ka Alisteram Overīmam nav nekādu cerību cīņā par UFC smagā svara titulu ar patreizējo titula turētāju Junioru „Cigano” Dos Santosu. Par Dos Santosa uzvaru pārliecināts arī brazīlieša sparingu partneris un viens no treneriem Antonio Rodrigo Nogeira.

„Cigano uzvarēs ar nokautu, esmu pārliecināts par to,” savu pārliecību atklāj bijušais UFC un PRIDE smagā svara čempions Antonio Rodrigo Nogeira (33-7-1).

„Dos Santos ir daudz ātrāks, zina kā kustēties. Cigano neizlaidīs sitienu ar celi un viņš ir daudz izturīgāks par Overīmu, kas arī ir viņu galvenā atšķirība.”

„Alisters Overīms nekad nav uzvarējis tāda līmeņa cīkstoni kā Cigano. Viņš ir ļoti liels, spēcīgs un agresīvs cīkstonis, taču viņa līmenis nav pietiekams, lai sasitu Junioru Dos Santosu.”

Izmantotie resursi:
UFC blog for UFC news, UFC rumors, fighter...
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

     [+] [-]

, 2012-01-25 22:26, pirms 12 gadiem
Alisters Overīms nekad nav uzvarējis tāda līmeņa cīkstoni kā Cigano

kas tad viņš Dievs kkās ir?? Stulbi būtu teikt, ka Broks Lesnars neskaitas pie tā līmeņa

     [+] [-]

, 2012-01-26 09:40, pirms 12 gadiem
Es nesaprotu, kāda jēga ir prasīt viedokli cīkstoņa komandas biedram, galīgi nekādas objektivitātes. Nez ko tad viņš citu varēja atbildēt - Dos Santos ir salāts un Overeems viņu nositīs?
Vissmieklīgākais bija prasīt Andersonam un Minotauram un vēl baram no viņu komandas, kurš viņuprāt vinnēja pirmo Shoguna-Machidas cīņu, ka visi kā auni saka Machida.
Bet nu man personīgi arī šķiet, ka Dos Santos uzvarēs, jo Overeems parasti lēni sāk un ļauj pretiniekam pavicināties, bet pret Dos Santosu tas var ātri beigties. Ja Overeems sāk agresīvi un ātri ļauj Dos Santosam pagaršot kādu savu celi, tad viņam ir iespēja.