Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Bas Rutens: „Overīmam ir stikla žoklis”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Bas Rutens: „Overīmam ir stikla žoklis”
Bas Rutens
Foto: cagedinsider.com

Bijušais UFC smagā svara čempions, nīderlandietis Bas Rutens (28-4-1), kurš jau sen ir beidzis profesionālā sportista karjeru, pārliecināts, ka viņa tautietim Alisteram Overīmam (36-11-0) nav nekādu cerību cīņā ar patreizējo UFC smagā svara čempionu Junioru Dos Santosu (14-1-0).

„Vienmēr esmu teicis Overīma komandai, lai viņi izvairās no cīņas ar Junioru Dos Santosu. Arī no Keina Valeskēza, lai arī viņš nesit tik labi kā brazīlietis. Tik un tā Keins ir monstrs! Šie divi un, ticiet vai nē, Čeiks Kongo var sagādāt Overīmam vislielākās problēmas. Domāju, ka Kongo arī būtu lielisks pretinieks priekš Alistera,” pārliecināts Bas Rutens, kurš tagad nodarbojas ar cīņu komentēšanu un sportistu trenēšanu (Viens no Rutena pazīstamākajiem audzēkņiem ir Kimbo Slais – J.E.)

„Alisters grib nokautēt ar vienu sitienu, par cik zina, ka viņam ir stikla žoklis. Viņš ne reizi vien agrāk tika nokautēts, viņu nokautā aizsūtīja pat Čaks Lidels. Katru reizi, kad Overīms izdara sitienu, otra roka viņam paliek zem žokļa. Viņš nestrādā ar kombinācijām.”

„Jūs to varējāt redzēt cīņā ar Fabricio Verdumu. Toreiz Verdums viņam trāpīja vairāk kā viņš Verdumam. Savukārt Juniors Dos Santos ar savām kombinācijām un garajām rokām viennozīmīgi aizsniegsies līdz Overīmam. Viņš izmantos kombinācijas un uzvarēs šo cīņu.”

Izmantotie resusi:
Sherdog.com: UFC, Mixed Martial Arts (MMA)...

  +1 [+] [-]

, 2012-01-23 20:07, pirms 12 gadiem
Piekrītu, bet visādi var gadīties.....

     [+] [-]

, 2012-01-23 21:07, pirms 12 gadiem
Fakts ir ari tads ka neviens nezin kads ir JDS žoklis. Tapat nezinaja kads Valaskeza žoklis,bet kad parbaudija tad nokrita.

  +1 [+] [-]

, 2012-01-24 08:47, pirms 12 gadiem
NickeLBack rakstīja: Fakts ir ari tads ka neviens nezin kads ir JDS žoklis. Tapat nezinaja kads Valaskeza žoklis,bet kad parbaudija tad nokrita.
Zināja gan par Valaskeza žokli..cīņā pret Kongo viņam kādas 3 reizes zvaigznītes parādījās.

     [+] [-]

, 2012-01-24 17:58, pirms 12 gadiem
Bet līdz tam žoklim jātiek

     [+] [-]

, 2012-01-25 15:13, pirms 12 gadiem
cik nu grūti līdz žoklim tikt, neizvairās galīgi, un pareiz' jau Rutens saka - nav kombinācijas. "sila jest uma nenada". vienīgais, kas viņam dod tās uzvaras ir spēks, bet nu tas apmēram viss.

tā kā Goro no Mortal Kombat pilnīgi.

     [+] [-]

, 2012-01-27 19:39, pirms 12 gadiem
tad jau katrā otrajā sparingā Overīms guļ uz dēļiem ja?
pff..
muļķības, daudzi pieredzējuši, kam ir bijuši kopīgi treniņi ar Alistairu - saka, ka viņš ir kautkas ļoti neērts...!

Bet nu jā šie vīri ir mašīnas un daudzkas var notikt