Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Latvijas pankrationa izlasei panākumi Eiropas čempionātā

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Latvijas pankrationa izlasei panākumi Eiropas čempionātā
Latvijas pankrationa izlase
Foto: chas.lv

Ar labiem panākumiem no Eiropas čempionāta pankrationā, kurš notika Itālijā, atgriezusies Latvijas pankrationa izlase, kas uz mājām atvedusi vienu zelta, divas sudraba un četras bronzas medaļas, kā arī izcīnīto piekto vietu komandu kopvērtējumā.

Kopumā uz Itāliju treneru Sergeja Domņina un Manvela Isadžanjana vadībā devās septiņi Latvijas sportisti: Sergejs Gulakovs (Saņ-Da), Artūrs Ostrovskis (Saņ-Da), Sergejs Logins (Sparta), Rustams Širokovs (Sparta), Jurijs Iļjins (Sparta), Vjačeslavs Rais (Sparta) un Oļegs Jemeļjakovs (Sev Arch).

Bronzas medaļas Latvijai izcīnīja Sergejs Gulakovs (svara kategorija līdz 100 kg), Rustams Širokovs (- 77 kg), Sergejs Logins (juniori, - 59 kg) un Vjačeslavs Rais ( - 90 kg). Sudraba godalgas kaklā kāra Jurijs Iļjins (- 83 kg) un Artūrs Ostrovskis (juniori, - 77 kg), bet vienīgo zelta medaļu izcīnīja Oļegs Jemeļjakovs (juniori, - 85 kg) no Rīgas kluba „Sev Arch”.

Kopvērtējumā Latvijas komanda ierindojās piektajā vietā, paliekot aiz Grieķijas, Itālijas, Krievijas un Rumānijas, bet apsteidzot Ukrainu, Azerbaidžānu, Gruziju, Bulgāriju, Lietuvu u.c. valstis.

Izmantotie resursi:
Вести сегодня