Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Aleksandrs Jemeļjaņenko uzvar Tolegenu Akilbekovu

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Aleksandrs Jemeļjaņenko uzvar Tolegenu Akilbekovu
Aleksandrs Jemeļjaņenko (pa kreisi)
Foto: cagetoday.com

Bijušais bankrotējušās japāņu organizācijas PRIDE cīkstonis, krievu smagsvars Aleksandrs Jemeļjaņenko (18-5-0) vakar Kazahstānā cīņu šova „Bushido FC vol. 50” ietvaros pirmajā raundā ar laušanas paņēmienu uz roku uzveica vietējo sportistu Tolegenu Akilbekovu (3-2-0).

Aleksandrs Jemeļjaņenko, kurš vēl šogad figurēja vairākās reitingu tabulās kā Eiropas viens no spēcīgākajiem smagsvariem, kas nepieder nevienai organizācijai, pēdējās divās cīņās pirms mača ar Akilbekovu bija piedzīvojis smagus zaudējumus.

Cīņa ar mazpazīstamo Tolegenu Akilbekovu ļāva slavenajam krievu sportistam noslēgt divu zaudējumu sēriju ar ātru uzvaru jau pirmajā raundā.

Protams, uzvara pār Telegenu nav tas iespaidīgākais Aleksandra Jemeļjaņenko sasniegums, kurš savulaik uzveicis tādas mūsdienu zvaigznes kā Pāvels Nastula, Sergejs Haritonovs un Džeimsu Tomsonu, taču šī uzvara krievam lika atgūt pārliecību pār saviem spēkiem. Pie tam šis panākums varētu sekmēt Jemeļjaņenko jaunākā pārrunas ar „M-1 GLOBAL”, ar kuriem atlēts vēlas noslēgt līgumu.

Izmantotie resursi:
Mix Fight M-1 - бои без правил, микс файт