Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:440, Did:0, useCase: 3

Belforts: „Nespēju sagaidīt cīņu ar Veidmanu”

Jānis Eisaks
Jānis Eisaks

Belforts: „Nespēju sagaidīt cīņu ar Veidmanu”
Vitors Belforts
Foto: mmajunkie.com

MMA sporta veterāns, bijušais UFC pussmagā svara čempions Vitors Belforts (24-10-0), kurš šo sestdien cīņu šovā „UFC 187” cīnīsies ar šā brīža UFC vidējā svara čempionu Krisu Veidmanu (12-0-0), apgalvo, ka ir laimīgs, ka atkal var cīnīties par UFC titulu.

„Es uztraucos, bet esmu laimīgs. Pienācis laiks kontrolēt savu svaru, dzert daudz ūdens un baudīt momentu. Nespēju sagaidīt cīņas dienu,” portālam mmajunkie.com atklāja brazīliešu atlēts Vitors Belforts, kurš visu UFC cīkstoņu konkurencē organizācijas rindās izcīnījis visvairāk uzvaru ar nokautu.

„Cīņas ir daļa no manas dzīves. Esmu mierīgs, jo esmu aizvadījis labu treniņu nometni, un tas ir pats galvenais. Atskatoties atpakaļ, redzu, ka pa šo pusotru gadu esmu audzis un šobrīd varu izbaudīt mirkli.”

Trīsdesmit astoņus gadus vecais Belforts savā deviņpadsmit gadus ilgās karjeras laikā vairākkārt cīnījies par UFC tituliem, taču vienīgā reize, kad viņam izdevās ap savu vidukli aplikt UFC čempiona jostu notika 2004. gada sākumā, kad viņš no UFC pussmagā svara čempiona troņa gāza Rendiju Kotūru (19-11-0), taču tā paša gada augustā to zaudēja. Šobrīd viņam atkal tiek dota iespēja, bet šoreiz viņš to mēģinās nepalaist vējā.

Izmantotie resursi:
MMAjunkie | UFC and MMA news, rumors, live...

     [+] [-]

, 2015-05-22 17:45, pirms 9 gadiem
Vitors jau 19 gadu vecumaa dabuja pirmo cempiona jostu...nevis 2004 gada..

     [+] [-]

, 2015-05-22 19:24, pirms 9 gadiem
buchardor rakstīja: Vitors jau 19 gadu vecumaa dabuja pirmo cempiona jostu...nevis 2004 gada..
February 7, 1997 Won the UFC 12 Heavyweight Tournament.